NURKIĆ RAZBIO JOKIĆA I NADE DENVERA ZA PLEJ-OF: Bosanac se osvetio bivšem klubu! (VIDEO)
Foto: AP/Fonet/Reuters

bolan poraz

NURKIĆ RAZBIO JOKIĆA I NADE DENVERA ZA PLEJ-OF: Bosanac se osvetio bivšem klubu! (VIDEO)

"Zver iz Bosne" je postigla 33 poena i 16 skokova, a naš Nikola je završio utakmicu sa 17 poena, 8 skokova i 8 asistencija
Objavljeno: 11:53h

"Zver iz Bosne", kako Jusuf Nurkić zove sam sebe, je dočekala osvetu protiv bivšeg kluba: sa 33 poena i 16 skokova razbio je našeg Nikolu Jokića u direktnom duelu, i faktički odveo svoj Portland u plej-of NBA lige, baš preko Denver Nagetsa - 122:113.

Nikola Jokić je utakmicu počeo dobro, ali je, kao i u poslednjih nekoliko mečeva, znatno pao kako je vreme odmicalo. U direktnom duelu sa Nurkićem videlo se da nema snage, ni da ga čuva, ni da ide agresivno na koš protiv njega. Uloga startera i 30+ minuta na terenu na svakom meču uzela je svoj danak.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jokić je utakmicu završio sa respektabilnih, ali za pobedu nedovoljnih 17 poena, 8 skokova i 8 asistencija. Problem sa umorom pokušavao je da reši sa linije za tri poena, ali se odatle ispromašivao - 1 pogođena od 6 pokušaja.

Pored Nurkića, Denver je "zakopao" i Si Džej Mekolum, najefikasniji na utakmici, sa 39 poena.

Evo kako je igrao Nikola:

Kod Denvera malo bolji od ostalih bio je plej Džamir Nelson sa 23 poena.

Sve u svemu, Portland sada ima jasnu prednost u odnosu na Denver, a do kraja ih čeka mnogo lakši raspored. Ako se ne desi čudo, nećemo gledati našeg Nikolu Jokića protiv Golden Stejt Voriorsa u prvom kolu doigravanja.

Evo i partije Nurkića:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.