NOVE INFORMACIJE VEZANE ZA MIROTIĆA: Prepreke su srušene, oblači crveno-beli dres?
NIkola Mirotić, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

SVE JE REŠENO

NOVE INFORMACIJE VEZANE ZA MIROTIĆA: Prepreke su srušene, oblači crveno-beli dres?

Iz kluba još uvek nema nikakve potvrde

Objavljeno: 11:00h

Saga oko toga gde će Nikola Mirotić nastaviti svoju karijeru nastavlja se sa novim informacijama koje dolaze direktno iz Grčke. Olimpijakos i Crvena zvezda glavni su kanidati za potpis krilnog centra, a nakon informacije da mu je tim sa Malog Kalemegdana ponudio tri miliona evra po sezoni, sada su navodno Pirejci bliže potpisu.

Tamošnji novinar Pantelis Dijamantopulos gostujući u podkastu portala "Sport24" istakao je da je nakon odlaska Saše Vezenkova u Sakramento Kingse Mirotić glavna opcija i da je veoma blizu Olimpijakosa, iako iz kluba još uvek nema nikakve potvrde.

- Olimpijakos sada ima velike šanse da dovede Mirotića. Prepreke su srušene. Dve strane su pričale i atmosfera je ekstremno dobra. Mirotić je ljut. Odlučan je da promeni sredinu i prepečen je da dođe u Olimpijakos - rekao je Dijamantopulos u podkastu, a potom i dodao:

Nikola Mirotić
foto: EPA/ANDREJ CUKIC

- Klub ovo nije potvrdio zato što igrač ima validan ugovor sa Barselonom. U ovom momentu Olimpijakos je lider u trci, a i sam košarkaš želi da dođe. Našli su zajednički jezik u velikom obimu. Olimpijakos ne može ništa drugo da uradi. On čeka - zaključio je Dijamantopulos.

Podsetimo, Mirotić sigurno neće ostati u Barseloni koja pokušava da se reši njegovog astronomskog ugovora. On je u Kataloniju došao 2019. godine nakon angažmana u NBA ligi. Prethodno je igrao i za Real Madrid.

BONUS VIDEO:

00:14

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.