ŽELJKO SKLAPA TIM ZA NOVU SEZONU: Jedan od bitnih igrača odlučio da ostane u Partizanu!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

NE MENJA KLUB

ŽELJKO SKLAPA TIM ZA NOVU SEZONU: Jedan od bitnih igrača odlučio da ostane u Partizanu!

U elitnom takmičenju je prošle sezone odigrao 23 meča i prosečno beležio 6,3 poena

Objavljeno: 21:48h

Partizan polako sklapa tim za narednu sezonu. Jedan od igrača koji će uskoro potpisati ugovor biće Aleksa Avramović.

Prema nezvaničnim saznanjima Monda u narednom periodu će i on staviti paraf na višegodišnju saradnju kao što su to već učinili prvo Kevin Panter, pa onda i Zek Ledej.

Srpski plejmejker leto će naredni period iskoristiti da zaleči probleme koje je imao sa povredama i da se odmori. Posle toga, ako ne bude iznenađenja, očekuje se da će biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću na pripremama za predstojeće Svetsko prvenstvo. Između toga bi trebalo da potpiše novi ugovor sa crno-belima, pošto mu je postojeći istekao krajem juna.

Aleksa Avramović
foto: Starsport©

Aleksa je jedan od bitnih igrača u timu Željka Obradovića. Videlo se to i krajem prošle godine kada se, posle problema sa povredom, vratio na duelu protiv Fenerbahčea i doneo pobedu. Taj meč bio je jedna od prekretnica sezone, pošto je posle toga krenula serija pobeda u Evroligi. U elitnom takmičenju odigrao je 23 meča i prosečno je beležio 6,3 poena, 1,9 skok i 1,6 asistencija po meču. U ABA ligi je odigrao 17 mečeva i imao je 8,4 poena, 3,2 asistencije i 1,8 skokova po utakmici.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.