Osveta svemoćnog Rasela vlasniku Dalasa, novi šamar šampionu uz povredu Džejmsa, Bobi opet statirao! (VIDEO)
Foto: Reuters

Vestbruk je mašina

Osveta svemoćnog Rasela vlasniku Dalasa, novi šamar šampionu uz povredu Džejmsa, Bobi opet statirao! (VIDEO)

Plejmejker Oklahome sam je srušio Maverikse 92:91 i to košem sedam sekundi pre kraja i tako pokazao vlasniku tima iz Teksasa Marku Kjubanu da je ipak superstar, iako je ovaj tvrdio suprotno
Objavljeno: 10:11h

Uh kakva noć u NBA! Magični Rasel Vestbruk je imao poseban motiv protiv Dalasa i uspeo je u tome, a Klivlend je doživeo pravi potop protiv San Antonija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Plejmejker Oklahome sam je srušio Maverikse 92:91 i to košem sedam sekundi pre kraja i tako pokazao vlasniku tima iz Teksasa Marku Kjubanu da je ipak superstar, iako je ovaj tvrdio suprotno.

Organizator igre Tandera je sa 37 poena od čega 12 u seriji 14:0 koju je napravila "Grmljavina" nakon što je zaostajala 13 poena, uz 13 skokova i 10 asistencija stigao do trećčeg uzastopnog tripl-dabla i ukupno 37. u sezoni.

Njemu nedostaje još četiri u preostalih 9 mečeva da bi se izjednačio sa Oskarom Robertsonom po broju ostvarenih "trostruko-dvostruko" učinaka u jednoj sezoni.

Pored njega najefikasniji kod Oklahome su bili Oladipo sa 15 poena i Gibson sa 13, dok su kod Mavsa najbolji bili Noel sa 15 poena i Metjuz sa isto toliko. Harison Barns je postigao 10 i promašio trojku za pobedu u poslednjoj sekundi.

Šampioni iz Klivlenda su doživeli novi šamar na gostovanju u San Antoniju 103:74. Kavalirsi su postigli najmanje poena ove sezone i ugrozili su prvo mesto na istoku i prednost domaćeg terena u plej-ofu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.