NOŽ U SRCE GROBARIMA! Lesor stigao u Atinu, pa poručio: Ataman je najbolji trener u Evropi...
Obradović i Lesor, Foto: Starsport

au!

NOŽ U SRCE GROBARIMA! Lesor stigao u Atinu, pa poručio: Ataman je najbolji trener u Evropi...

Francuski centar se već predstavio navijačima

Objavljeno: 20:53h

Matijas Lesor je završio svoju misiju u Beogradu, a po dolasku u Atinu je poručio da je srećan zbog novih izazova sa Panatinaikosom.

Želi da učestvuje u vraćanju tima na stare staze slave kao što je to učinio sa Partizanom.

- Posebno sam srećan što sam postao deo Panatinaikosa. Tim nije imao uspeha poslednjih godina, ali sada teži da se vrati na nivo kome pripada. Nešto slično se desilo i sa Partizanom prošle godine. Mnogo mi se dopada što ću učestvovati u ovom naporu koji vidim kao izazov- rekao je Lesor za klupski sajt i dodao:

Matijas Lesor
Matijas Lesorfoto: Starsport

- Svi znaju bogatu istoriju Panatinaikosa u evropskoj košarci, protkanu uspesima i evropskim titulama. Odlično razumem da je ovo sjajna organizacija sa velikim zahtevima, što mi je rekao i Papapetru. U novoj sezoni ekipa će biti veoma konkurentna i jedva čekam da počnem da radim.

Poseban motiv za Lesora predstavlja vatrena podrška koju ima Panatinaikos, a fanatičnu ljubav pristalica uporadio je sa iskustvom iz Partizana.

- Moja veza sa navijačima Partizana je došla sama po sebi, nisam jurio za tim. Nadam se da će me navijači Panatinaikosa voleti kao i navijači Partizana, ceneći trud koji ću uložiti da pomognem timu. Ova dva tima imaju veliku bazu navijača sa nekoliko sličnosti. Važno je da se Panatinaikos vrati uspehu kako bi pružio radost svetu. Gradi se novi tim, skoro od nule, sa novim igračima. Ne možemo mnogo toga da kažemo u ovoj fazi. Potrebno je da se okupimo, da vredno radimo i da gledamo svaki meč pojedinačno. Cilj Panatinaikosa je da se vrati tamo gde mu je mesto.

Matijas Lesor
Matijas Lesorfoto: Starsport

Francuski centar je srećan što će sarađivati sa Erginom Atamanom koga izuzetno poštuje.

- Trener Ataman je najbolji trener u Evropi u poslednjih pet godina. Dva puta je osvojio Evroligu, a mogao je da osvoji i treću da ta godina nije prekinuta zbog kovida. On je veoma iskusan i dobar trener koji zna da pobeđuje, što je vrlo važno. Jedva čekam da vidim šta će to doneti mojoj igri. Verujem da ćemo imati odličnu saradnju - rekao je Lesor.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.