JOKIĆ NABACIO KAJLU I DOBIO AVION OD GAZDE DENVERA: Ovako putuje najbolji košarkaš sveta! (FOTO)
Nikola Jokić, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

šmekerica

JOKIĆ NABACIO KAJLU I DOBIO AVION OD GAZDE DENVERA: Ovako putuje najbolji košarkaš sveta! (FOTO)

Nikola je obučen u tonu sa "svojim" avionom

Objavljeno: 10:47h

Nikola Jokić je brzo posle finala NBA lige i osvajanja prvog prstena u istoriji Denver Nagetsa rekao da se ne raduje pobedničkoj paradi već da mora da stigne kući u Sombor kako bi gledao trke svojih konja.

U šali je "Džoker" rekao da će pritisne Džoša Krenkea, sina vlasnika Nagetsa, milijardera Stena Krenkea, da mu da privatni avion.

Izgleda da mu se želja ispunila jer je Denver na svojoj zvaničnoj stranici objavio fotku Jokića sa aerodroma ispred luksuznog crnog aviona, ali je u oči upao jedan drugi detalj.

Nikola je obučen u tonu sa "svojim" avionom, u šampionskoj majici, a oko vrata nosi debelu ogrlicu po ugledu na kolege tamnopute košarkaše i sve poklonike hip-hop kulture, a lanac izgleda isti kao onaj koji je trener Majk Meloun nosio tokom pobedničke parade.

Zato Nagetsi pitaju navijače: kome bolje stoji?

A kada je reč o avionu, u pitanju je "Bombardier Global 6000", najveći biznis džet koji je dizajnirala kanadska kompanija "Bombardier Aviation".

Ovaj u kom je leteo Jokić je sav crn - dizajn u kom se pojavio leta 2022. Šest godina ranije je vredeo 62 miliona dolara, ali razvoj konkurentnog modela mu je 2018. smanjio vrednost na 40 miliona "zelembaća".

Avion je svojevremno imao najveću kabinu u klasi biznis džetova, prima 14 putnika (sedam ako spavaju), leti na maksimalnoj visini od 11,112 metara brzinom do 1,100 km/h.

Bonus video:

00:21

Jokić se vratio pred poslednju trku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.