DOGOVOR JE VRLO BLIZU: Pojavili se detalji oko povratka miljenika Delija!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

STIŽE POJAČANJE

DOGOVOR JE VRLO BLIZU: Pojavili se detalji oko povratka miljenika Delija!

Sve ide u smeru toga da momak iz Zrenjanina ponovo zaduži crveno-belu opremu beogradskog velikana

Objavljeno: 16:32h

Poslednjih dana u fokusu javnosti bile su vesti o tome ko bi sve mogao da napusti Crvenu zvezdu, a sada je vreme za prvu lastu na Malom Kalemegdanu.

Dejan Davidovac na pragu je povratka među crveno-bele, samo godinu dana pošto je otišao u moskovski CSKA. Ovo nije novost, jer je poslednjih dana bilo priča na ovu temu. Posao jeste blizu realizacije i detalji dele dve strane od obnavljanja saradnje.

Prema nezvaničnim informacijama Mocart Sporta, na stolu je trogodišnji ugovor. Srpski reprezentativac spreman je da prihvati solidno umanjenje godišnje plate od onog iz CSKA kako bi se vratio na mesto uspeha.

Saradnja jeste blizu dogovora i čeka zeleno svetlo iz Moskve. Davidovac i CSKA imaju mogućnost izlaska iz ugovora, odnosno da ne iskoriste opciju "+1" u ugovoru, zbog čega dve strane razgovaraju o rešenju koje bi zadovoljilo sve strane, a sve ide u smeru toga da momak iz Zrenjanina ponovo zaduži crveno-belu opremu beogradskog velikana.

KK Crvena zvezda, KK CSKA Moksva, Dejan Davidovac
foto: Emilija Jovanović

Davidovac je tokom petogodišnjeg boravka u Crvenoj zvezdi osvojio deset trofeja. Tri puta bio je šampion Jadranske lige, četiri srpske titule, jedan ABA Superkup i dva Kupa Radivoja Koraća.

Prošle sezone u CSKA beležio 7,1 poen, 3,6 skokova, te jednu asistenciju i ukradenu loptu na 47 utakmica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.