DA LI SU DVA KOŠARKAŠA ZVEZDE PRIJAVILA IVANOVIĆA? Evo šta kaže Nahbar
Duško Ivanović, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

pojavila se informacija

DA LI SU DVA KOŠARKAŠA ZVEZDE PRIJAVILA IVANOVIĆA? Evo šta kaže Nahbar

- Nismo primili nikakve zvanične prijave oko trenera ili treninga. Često pričamo sa igračima, ali nikakvih zvaničnih prijava nije bilo

Objavljeno: 18:01h

U srpskim medijima se pojavila informacija da su dvojica igrača Zvezde prijavili trenera Duška Ivanovića. Ubrzo je stigao demanti.

Boštjan Nahbar, prvi čovek Asocijacije evroligaških igrača, negirao je da je ta organizacija primila ikakvu prijavu protiv trenera Crvene zvezde.

Očigledno je reč o dezinformaciji, jer je Nahbar demantovao u izjavi za "Sport klub".

- Nismo primili nikakve zvanične prijave oko trenera ili treninga. Često pričamo sa igračima, ali nikakvih zvaničnih prijava nije bilo.

Slovenac je potom rekao "nije da igračima smetaju intenzitet i dužina treninga", te da za sve klubove važe ista pravila kada je u pitanju zaštita igrača.

- Treba znati da za sve klubove Evrolige postoje ista pravila treninga, koja smo postavili zbog jako duge i naporne sezone (u većini zemalja igra se preko 75 utakmica). Nas brine zdravlje igrača i hoćemo da omogućimo igračima što dužu i uspešniju karijeru. Ista prava su za Barselonu, Fenerbahče, Crvenu zvezdu i za sve ostale ekipe - poručio je Nahbar.

Bonus video:

00:28

Delije vređaju Obradovića

(Espreso/Maxbet Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.