PANTER JE "OČAJNIČKI ŽELEO TITULU": Video sam šta je njihov trener rekao... NIKO nam ovo ne može oduzeti!
Kevin Panter, Foto: 900/Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

motiv do neba

PANTER JE "OČAJNIČKI ŽELEO TITULU": Video sam šta je njihov trener rekao... NIKO nam ovo ne može oduzeti!

Neizvesno je da li će Amerikanac ostati u Partizanu i naredne sezone

Objavljeno:

Kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter rekao je da je očajnički želeo šampionsku titulu u ABA ligi ove sezone i da je srećan što je uspeo, kao i da će za nekoliko dana znati da li će ostati u klubu.

- Niko nam ovo ne može oduzeti. Video sam šta je njihov trener rekao kada smo vodili sa 2:0 (da mogu da pobede), ali nastavili smo da igramo i da rezultati pokažu. Prošlo je 10 godina od poslednje titule. Na početku sezone sam rekao da ćemo mnogo raditi, bilo je uspona i padova i na kraju rezultat - rekao je Panter novinarima posle utakmice.

Košarkaši Partizana osvojili su šampionsku titulu u ABA ligi, pošto su u odlučujućoj petoj utakmici finala plej-ofa na svom terenu pobedili branioca titule Crvenu zvezdu sa 96:85.

KK Partizan, ABA liga, Slavlje
foto: Starsport

Pred rekordnom posetom jedne utakmice u regionalnom takmičenju od 22.198 navijača u Beogradskoj areni, Partizan je osvojio sedmu titulu šampiona regionalnog takmičenja, prvu posle 10 godina.

Panter je predvodio crno-bele sa 27 poena i proglašen je za najkorisnijeg igrača finalne serije.

- Očajnički sam želeo ovu titulu, znam koliko mi znači i koliko Partizanu znači, i pre mene... poštujem ovakve stvari. Dajem sve od sebe i pokušavam da budem vođa što više mogu. Dobar je osećaj - dodao je Panter.

Neizvesno je da li će Amerikanac ostati u Partizanu i naredne sezone.

- Za nekoliko dana ćemo znati, videćemo šta će se desiti. Nije tajna, moraju da se donesu odluke, videćemo šta će se dogoditi - naveo je on.

Bonus video:

00:32

Delirijum u Areni! Crno-beli slave titulu u ABA ligi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.