FANTASTIČNE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU! Tiču se Evrolige!
KK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

au!

FANTASTIČNE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU! Tiču se Evrolige!

Crveno-beli na pragu velikog priznanja

Objavljeno: 17:40h

Košarkaški klub Crvena zvezda je dobio veliko priznanje!

Crveno-beli se ponovo nalaze u najužoj konkurenciji klubova koji će biti nagrađeni za najbolje marketinške aktivnosti i marketing među svim klubovima Evrolige i Evrokupa.

- Naš klub koji je već osvajao drugo i treće mesto u više navrata za najbolji marketing u konkurenciji svih klubova Evrolige i Evrokupa (42 kluba), ponovo se nalazi u najužoj konkurenciji među 8 klubova (od kojih su dva iz Evrokupa i 6 iz Evrolige). Klubovi su imali mogućnost da kroz video prezentacije predstave sve ono što su uradili u sezoni koja je na izmaku: kampanje za prodaju karata, marketinške akcije, promocije, društveno odgovorne akcije, dodatne aktivnosti i akcije koje su promovisale sve vrednosti takmičenja i kluba koji učestvuje u tim takmičenjima - saopštila je Zvezda.

KK Crvena zvezda, Delije, Navijači Crvene zvezde
foto: Starsport©

- KK Crvena zvezda Meridianbet je to uradio kroz izuzetno atraktivnu prezentaciju u kojoj je narator bio naš legendarni košarkaš kapiten Crvene zvezde, igrač Baskonije, nekadašnji reprezentativac i višestruki osvajač nagrade Alfonso Ford – Igor Rakočević - dodaje se.

U najužoj konkurenciji su još Efes, Bajern, Fenerbahče, Pariz, Hamburg, Virtus i Žalgiris.

- KK Crvena zvezda Meridianbet je u poslednjih 6 godina redovno u najužoj konkurenciji za ovo priznanje, od toga smo za naš rad u oblasti marketinga kao deo evroligaške porodice 4 puta nagrađeni najvišim priznanjima. Proglašenje najboljih biće 4. jula ove godine - dodaje se.

Zvezda je već osvajala drugo i treće mesto u više navrata za najbolji marketing u konkurenciji svih klubova Evrolige i Evrokupa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.