JOKIĆU OVA POHVALA ZNAČI VIŠE NEGO BILO KOJA DRUGA: Legenda obožava Nikolu, JEDNA STVAR ga je posebno KUPILA
Nikola Jokić, Foto: Printscreen/Youtube/House of Highlights

velike reči

JOKIĆU OVA POHVALA ZNAČI VIŠE NEGO BILO KOJA DRUGA: Legenda obožava Nikolu, JEDNA STVAR ga je posebno KUPILA

Španac nije štedeo reči na račun dvostrukog MVP-ja

Objavljeno:

Srpski košarkaš Nikola Jokić je glavna tema u svetu košarke posle osvajanja titule sa Denver Nagetsima, a jedan od najboljih evropskih košarkaša koji je igrao u NBA je istakao njegove ljudske osobine.

Naime, legendarni Španac, Pau Gasol je oduševljen njegovom ličnošću, a između redova se može naslututi da smatra da je oštećen za MVP titulu ove sezone.

- Jokić je igrač koji je na vrhunskom nivou već godinama, sa dve MVP titule u regularnoj sezoni i ove godine je mogao da je osvoji takođe. Obožavam to, jer je Nikola pokazuje vrednosti za koje mislim da su veoma važne i pozitivne za sport. Pored toga što je na visokom nivou (u igračkom smislu) i koliko je neverovatan kao košarkaš - rekao je Gasol.

Pau Gasol
Pau Gasolfoto: EPA/Etienne Laurent

Posebno ga poštuje zbog odnosa prema pravim vrednostima.

- Čini da njegovi saigrači budu bolji, uvek je neverovatno skroman i pokazuje fantastične porodične vrednosti. Kada mu govore o paradama i proslavama, on samo želi da bude kod kuće sa porodicom. To su važne stvari koje sport predstavlja - zaključio je Gasol.

Podsetimo, Gasol je od 2001. do 2019. godine igrao u NBA, tokom karijere jesva puta bio šampion lige i šest puta "Ol-star", a Lejkersi su njegov dres sa brojem 16 povukli.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.