GARNET NE VERUJE: Pogledajte sliku, Jokić se sklonio, negde je u 4. redu... On je jedan jedini! (FOTO/VIDEO)
Nikola Jokić na slikanju Nagetsa sa trofejom NBA šampiona, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

car

GARNET NE VERUJE: Pogledajte sliku, Jokić se sklonio, negde je u 4. redu... On je jedan jedini! (FOTO/VIDEO)

Nikad nisam video igrača koji je upravo osvojio NBA prsten i da je bio jednostavno pospan - kaže slavni centar

Objavljeno:

Nikola Jokić je raspametio navijače, novinare i NBA legende partijama u plej-ofu kojim je doveo svoj Denver do prve titule, ali i ponašanjem koje poptuno odudara od NBA zvezda.

Somborac je ostao prilično ležeran i smiren čak i kad je osvojen prsten, brat Strahinja ga dizao u vis, a oko njega slavila cela "Bol arena".

To je posebno impresioniralo slavnog Kevina Garneta koji je gostovao u podkestu nekadašnjge saigrača iz Boston Setliksa, Pola Pirsa.

- Džoker deluje kao najskromniji "mamoje*ač" kog sam ikad video. Nikad nisam video igrača koji je upravo osvojio NBA prsten i da je bio jednostavno pospan. Više ga je zanimala ćerkica, bio je isključen. Bio je ono što mi kažemo ‘isključen’. Kad kažeš to, to je. Ne pitaš takvog igrača ništa, kolena su mu već u ledu, mi to zovemo ‘isključen i on je bio. Bio je u stilu: Neeee, imam avion, odlazim ujutru. Kažu mu: Ali imamo paradu. Neee… Najskromnija stvar koju sam video - rekao je Garnet dok je diskutovao sa Pirsom.

- Posao je završen, ja sam otišao. Gotovo je, nemam više obaveza. Pričate o paradi? Kakva parada. Nikad nisam to video, on je jedan jedini. Nikad nisam video ni šampionsku sliku sa tvojim najboljim igračem u trećem redu fotografije. Ako pogledate Denverovu fotografiju, imaju igrače napred, osoblje u drugom redu, trenere, treći red su prijatelji i porodica, mislim da je Džoker verovatno u četvrtom redu, ma nije ni na slici, Pi! - ne veruje Garnet.

I stvarno je tako, možda treći red:

Nikola Jokić, Denver Nagets
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Bonus video:

00:06

Natalija Jokić pozirala sa suprugama košarkaša Denvera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.