LEBRON DŽEJMS PROZVAO JOKIĆEV DENVER: Javio se iz Evrope i poslao BRUTATLNU poruku! (FOTO)
Lebron Džejms i Nikola Jokić, Foto: Harry How / Getty images / Profimedia

napad na šampione

LEBRON DŽEJMS PROZVAO JOKIĆEV DENVER: Javio se iz Evrope i poslao BRUTATLNU poruku! (FOTO)

Proslavljeni košarkaš je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju sa zanimljivim opisom

Objavljeno: 09:20h

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms nije ostao nem na buku koja je došla iz Denvera.

Ponajviše od trenera Nagetsa Majka Melouna sa kojim se dugo poznaje, s obzirom na to da su sarađivali u Klivlendu pre skoro 20 godina.

Meloun je nedavno gostovao u jednom Lejkersu kada je ismejao izjavu Džejmsa u vezi sa njegovim odlaskom u penzijom, a koju je najbolji strelac u istoriji NBA lige izneo nakon što je njegov tim poražen u finalu Zapadne konferencije upravo u duelima sa Denverom.

- Govoreći o Lejkersima, ovo su najnovije vesti. Razmišljam o penziji - rekao je Meloun koji je tako uzburkao javnost, a sve je doživelo kulminaciju kada ga je ne proslavi titule u Denveru voditelj programa izjavio, u prenesenom značenju, da Meloun poseduje Lejkerse.

To je bilo dovoljno za Džejmsa da se javi iz Evrope gde je bio prisutan na 100. po redu izdanju trke 24 časa u Le Manu. Takozvani "Kralj" je na Instagramu objavio svoju fotografiju kako maše zastavom na toj trci uz izuzetno zanimljiv opis.

- U Evropi sam poslednjih nekoliko nedelja, gledam svoja posla i čujem da sam vam toliko na pameti? Mislim, kapiram zašto. Molim vas, učinite da biti igrač ponovo postane kul. Uživajte u svetlosti, ali znajte da sam ja Sunce. Ja ostajem tu zauvek - stoji u njegovoj objavi na Instagramu.

Džejms je istovremeno podelio i objavu Kentavijusa Koldvela-Poupa, trenutno igrača Denvera sa kojim je osvojio titulu 2020. sa Lejkersima i na taj način mu čestitao na osvajanju novog šampionskog prstena.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.