SADA SVE IZGLEDA BAJKOVITO, A RANIJE... Jokićeva tašta sve otkrila - Nikoli i Nataliji nije bilo nimalo lako!
Porodica Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

otvorila dušu

SADA SVE IZGLEDA BAJKOVITO, A RANIJE... Jokićeva tašta sve otkrila - Nikoli i Nataliji nije bilo nimalo lako!

Natalijina majka se oglasila posle velikog uspeha zeta

Objavljeno: 13:34h

Ceo svet bruji o velikom uspehu Denver Nagetsa i još većem Nikoli Jokiću! Njegova porodica je ovih dana u posebnom fokusu, a sada se oglasila i tašta, odnosno Natalijina majka.

Danica Maćešić ima samo reči hvale za zeta i u razgovoru za "Blic ženu" je otkrila da nije bilo nimalo lako Nikoli i Nataliji iako sada sve izgleda bajkovito.

- Rad mora dati rezultat, to je normalno. Nikola se odricao svega, odricao se i on i Natalija. Oni prosto žive jedan drugačiji život u odnosu na nas. Nije se taj uspeh sada dogodio... Nikola se odriče svega otkako je počeo trenirati, da bi došao do toga do čega je došao - kaže Danica Maćešić i dodaje:

Ognjena Jokić, Natalija Jokić, Nikola Jokić
foto: Sandy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Nikola je inače posebno dete, dobar vredan je i to mora dati rezultat. Oni su jednostavno, kako bih rekla, podržavali jedno drugo u svemu, i to je to, tako bi trebalo da radi svaka porodica ako želi bilo kakav uspeh u životu.

Potom je ponosno govorila o svojim ćerkama:

- Šta može majka da kaže o ćerki, i o jednoj i o drugoj (Natalijinoj sestri Maji), nego sve najlepše.

A na pitanje kakav je Nikola Jokić kao zet, kroz osmeh dodaje: "Divan je, šta drugo reći".

Danica komentariše i činjenicu da je sa suprugom i ćerkama Natalijom i Majom 1995. izbegla iz Krajine bežeći od "Oluje":

Natalija Jokić
Natalija Jokićfoto: Printscreen/Instagram/jokic.natalija

- Ponavlja se ta priča svake godine na godišnjici "Oluje", ali i sada... Šta se tu još može dodati i oduzeti, taj period je iza nas.

Natalija je sa roditeljima i sestrom bila u izbegličkoj koloni, šestog avgusta 1995. godine Danica je razgovarala sa novinarom "Novosti", nalazila se tada ispred starog mosta na Sremskoj Rači.

- Mi smo Maćešići. Ovo je Maja, tri i po godine ima. A, ovo Natalija, sedam meseci tek napunila. Prva je beba rođena u ovoj godini, u Krajini, nama je ovo drugi put da bežimo. Živeli smo u Karlovcu. Kada tu više nije bilo života, pobegli smo u Slunj. Sada ponovo bežimo, a ne znamo kud. Znamo da više nema nazad - rekla je Danica, koja je na fotografiji sa ćerkama bila na naslovnoj strani.

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.