DUŠKO IVANOVIĆ GRMI PRED PARTIZAN: Nema nikakvog opravdanja, svi su spremni!
Duško Ivanović, Foto: Starsport

očekuje nas velika borba!

DUŠKO IVANOVIĆ GRMI PRED PARTIZAN: Nema nikakvog opravdanja, svi su spremni!

Iskusni stručnjak izuzetno motivisam pred finale ABA lige

Objavljeno: 19:20h

Čekanju je konačno došao kraj! Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u prvom meču finalne serije ABA lige u utorak od 20 časova.

Trener crveno-belih Duško Ivanović je prokomentarisao trenutnu sitiuaciju u timu i sa dosta samopouzdanja najavio najvažnije mečeve ove sezone.

- Napokon počinjemo, posle toliko vremena smo svi željni da počnemo. I navijači, i igrači jednog i drugog tima. Neka bude fešta od košarke, da svi uživamo i da bolji pobedi - rekao je Ivanović i osvrnuo se na nešto dužu pauzu koju je Zvezda imala i “popunila” utakmicama sa FMP-om u finalu Superlige Srbije i osvajanjem nove titule:

- Imali smo malo predsezonu, pripreme, pa se malo sve poremetilo, videćemo.

Strateg crveno-belih je stava da je Partizan možda i napadački potentnija ekipa, dok Zvezdina snaga leži u odbrani.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezdafoto: Starsport©

- U svim utakmicama će biti ključ koji kvalitet jedne i druge ekipe će da prevagne. Partizan ima izvanredan napadački kvalitet, a mi smo možda malo bolji u odbrani. Videćemo šta će da prevagne.

Luka Vildoza je zbog povrede preskočio drugu utakmicu finala domaće lige, Ognjen Dobrić je odigrao samo osam minuta, dok je i Stefan Lazarević dobio udarac pri kraju susreta.

- Nema nikakvog opravdanja, sutra su svi spremni. Najvažnije je to da moramo da igramo sa mnogo samopouzdanja, da imamo strpljenja i da odgovorimo na sve što Partizan postavi - zaključio je Ivanović.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.