Surovo iskreni svetski šampion: Srbiju mi uopšte ne zanimamo! (FOTO) (VIDEO)

Zato je morao u Abu Dabi

Surovo iskreni svetski šampion: Srbiju mi uopšte ne zanimamo! (FOTO) (VIDEO)

Dušan Domović Bulut izneo je još jednu veliku istinu u našoj zemlji da su sportisti samo dobri u trenutku kada postignu uspeh, a posle toga im se niko ne javlja
Objavljeno: 15:06h

On je svetski šampion i klupski i reprezentativni, ali je ogorčen na zemlju koju on i njegovi saigrači predstavljaju. Reč je o kapitenu srpske reprezentacije Dušanu Domoviću Bulutu, igraču basketa 3 na 3. Fantastična četvorka iz Novog Sada ponovo prvak sveta! (VIDEO) Momak koji je uspeo da se dva puta sa timom Al Vahde iz Novog Sada popne na planetarni tron, ali isto i da učini sa srpskim nacionalnim timom, jer u razgovoru za "Sport" rekao da su ga u Srbiji kad god je pitao za pomoć sačekala zatvorena vrata, a većina ga nije udostojila ni odgovora.

- Slao sam preko 300 mejlova i to u trenutku kada smo bili svetski prvaci i dobio sam samo jedan jedini odgovor i on je bio negativan. Mislio sam da smo mali igrači, ali sam onda putujući po svetu shvatio drukčije - Srbiju, mi zapravo ne zanimamo. - Kako kažu, kucaj na 100 vrata i jedna ćeš otvoriti, ali ako imaš ključ ući ćeš na svaka. Baš to su mi rekli u Abu Dabiju kada su nam ponudili saradnju koju smo prihvatili i zato se naš klub zove Al Vahda - rekao je Bulut o neobičnom imenu kluba za koji nastupa.
Finte od kojih se zavrti u glavi: Srpski basketaš u trci za najspektakularnijeg na svetu! (VIDEO) Jedan je od najboljih svetskih basketaša i ove godine je u konkurenciji za najboljeg na planeti, a priznao je da mu se čini da ga najmanje cene u rodnoj zemlji i da ne mogu da im naprave jedan teren. - Dobio sam mnogo lažnih obećanja i od političara i od stranaka. Nama ovde neće da naprave ni jedan teren, dok mi Srbiju predstavljamo po svetu. Zovu me na prijeme da se slikamo, a onda mi se ne javljaju na terefon - izjavio je Bulut za "Sport".

Sport

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.