PROCURILO! Grci bruje: Ovo su učesnici Evrolige NAREDNE SEZONE! (FOTO)
Crvena zvezda - Partizan, Foto: Starsport

uskoro konačna odluka!

PROCURILO! Grci bruje: Ovo su učesnici Evrolige NAREDNE SEZONE! (FOTO)

Navijači Partizana i Crvene zvezde na nogama

Objavljeno:

Predsednik Evrolige, Dejan Bodiroga je rekao da će konačna odluka o učesnicima naredne sezone biti doneta krajem juna, ali, ipak pristižu nove informacije.

Srbija je definitivno zaslužila da ima dva predstavnika u elitnom košarkaškom takmičenju, a grčki mediji naslućuju takav rasplet.

Po svemu sudeći, velika je verovatnoća da Evroliga i naredne sezone zadrži identičan sastav.

Dejan Bodiroga
Dejan Bodirogafoto: Starsport©

Nakon priča da bi Gran Kanarija mogla da odustane od takmičenja zbog prevelikih troškova putovanje, sve je izvesnije da će njihovo mesto "popuniti" Valensija koja bi zadržala svoj "vajld kard" od ove sezone.

Naravno, uz njih su glavni kandidati za specijalnu pozivnicu Partizan, Crvena zvezda i Virtus, a Evroliga je zadovoljna viđenim ove sezone.

Grčki novinar Aris Barkas tvrdi da će, s obzirom na to da naredne godine nema nikakvog proširenja Evrolige, sastav Evrolige biti identičan, što raduje navijače Partizana i Zvezde.

- Pošto Gran Kanarija već duže vreme razmišlja oko učešća u Evroligi naredne sezone i nema ekspanzije, najverovatnije je da će sastav timova biti identičan. Valensija će izgleda ipak imati razloga za osmeh - poručio je Barkas.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.