TOPIĆ PONOVO IZDOMINIRAO! Crvena zvezda ubedljivo poražena od Barselone, ali ima člana NAJBOLJE petorke
Nikola Topić, Foto: Starsport

sjajan je

TOPIĆ PONOVO IZDOMINIRAO! Crvena zvezda ubedljivo poražena od Barselone, ali ima člana NAJBOLJE petorke

Mladi košarkaš Zvezde još jednom pokazao raskošni talenat

Objavljeno: 11:18h

Juniori Crvene zvezde poraženi su od Barselone 93:77 u utakmici drugog kola grupe A na završnom turniru Evrolige u Kaunasu, čime je srpski tim ostao bez prilike da se bori za visok plasman u Litvaniji.

Ekipa Crvene zvezde u četvrtak je poražena od Reala 85:81, a ponovile su se iste boljke iz tog meča, pošto su crveno-beli posle izjednačenog starta ponovo dozvolili seriju protivnika ovoga puta od 20-8 čime se na odmor otišlo sa +13 za Barselonu.

Ponovo je svoj raskošan talanat pokazao mladi Nikola Topić koji je ubacio 25 poena, a zabeležio je i 12 skokova i 7 assistencija i uz indeks 41 potvrdio kandidaturu za člana najbolje petorke na turniru nakon fantastične utakmice koju je prikazao protiv Reala.

Crvena zvezda - Barselona
Crvena zvezda - Barselonafoto: KK Crvena zvezda

Još jednu vrlo solidnu partiju prikazao je Andrej Kostić koji je ubacio 11 poena za 12 minuta u igri. Na drugoj strani istakli su se Dame Sar sa 27 i Makar Voronjin sa 25 poena.

KK Crvena zvezda: Drobnjaković, Radovanović 2,Avlijaš 5, Lučić 3, babić 1, Gagić 11,Mišić 6, Dabić 3, Lukić 2, Vuković 9 +7sk, Nikola Topić 25+12sk+7as+4 ukr (index 41)

Poslednji meč u Grupi A Crvena zvezda igra protiv Panatinaikosa u subotu od 8 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.