KOŠARKAŠE PARTIZANA SAČEKALI PESMA I ŠUTKA NA AERODROMU: "Grobari" rasplakali Lesora! (VIDEO)
Košarkaši i navijači Partizana, Foto: Printscreen/Instagram/partizanbc

ludnica

KOŠARKAŠE PARTIZANA SAČEKALI PESMA I ŠUTKA NA AERODROMU: "Grobari" rasplakali Lesora! (VIDEO)

Neki su im uzvratili, a nekima očigledno nije bilo do bilo kakvog veselja posle srceparajućeg poraza u Madridu

Objavljeno:

"Grobari" su se potrudili da odmah stave do znanja košarkašima Partizana da su ponosni na njihovu sezonu u Evroligi, uključujući četvrtfinalnu seriju protiv Real Madrida, iako su na vrlo bolan način eliminisani iz iste.

U ranim jutarnjim časovima u četvrtak, navijači su u veliko broju i pesmom dočekali svoje miljenike na aerodromu "Nikola Tesla" po povratku iz Madrida.

Grmela je pesma navijača Partizana i pre nego što su se košarkaši i stručni štab crno-belih pojavili na izlazu, da bi se pesma sve više i više pojačavala kada su se igrači našli ispred njih.

"Grobari" su najpre zapevali "I kada ne budeš prvi ti", što je i te kako uticalo na Matijasa Lesora koji nije mogao da sakrije suze i spustio je glavu, što je moglo da se vidi i na snimcima na Partizanovom zvaničnom Instagram nalogu.

Grobari, Navijači Partizana
foto: Printscreen/Instagram/partizanbc

Potom su navijači počeli da skandiraju "Hoćemo pobedu, pobedu u derbiju", aludirajući na očekivani okršaj sa Crvenom zvezdom u finalu ABA lige.

Usledila je nedugo zatim i šutka uz taktove pesme "Partizan i samo Partizan", pre nego što su aplauzom još jednom pozdravili same košarkaše. Neki su im uzvratili, a nekima očigledno nije bilo do bilo kakvog veselja posle srceparajućeg poraza u Madridu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.