Srbi u Evropi: Buđenje Milutinova, sramota Fenerbahčea i pobeda Obradovića nad Pešićem! (VIDEO)

zanimljiv košarkaški vikend

Srbi u Evropi: Buđenje Milutinova, sramota Fenerbahčea i pobeda Obradovića nad Pešićem! (VIDEO)

Neki od srpskih košarkaša ponovo su imali blistava izdanja u svojim klubovima
Objavljeno: 11:41h

Uzbudljivo je bilo ovog vikenda na košarkaškim terenima širom Evrope, a srpski igrači ponovo su imali zapažene uloge u svojim ekipama. Počinjemo od Grčke. Košarkaši Olimpijakosa bez većih problema savladali su na gostovanju ekipu Trikale rezultatom 89:69, a odličnu partiju pružio je Nikola Milutinov. Mladi centar za 16 minuta na terenu upisao je 11 poena, osam skokova uz samo jedan promašaj iz igre, što je bilo dovoljno za 24 indeksna poena.

U Turskoj je viđena nova senzacija. Fenerbahče je poražen od najslabije ekipe turskog prvenstva, Bujukčekmedžeua rezultatom 85:76. Bogdan Bogdanović postigao je 14 poena, dok je Nikola Kalinić ubacio šest manje.
Fonet/Aleksandar Koković
Derbi nemačkog prvenstva odigran je između Albe i Bajern Minhena, a slavila je ekipa iz Berlina rezultatom 90:74. U pobedničkoj ekipi, Dragan Milosavljević je postigao devet poena, dok je kod Bavaraca, Vasilije Micić postigao samo dva poena. Tako je Saša Obradović odneo novu pobedu nad Svetislavom Pešićem.

Andora je slavila na gostovanju u Saragosi, Luka Bogdanović je ubacio pet trojki, dok je Jelovac postigao samo šest poena. a odličnu partiju protiv kraljevskog kluba pružio je Dejan Musli, koji je ubacio 15 poena
uprkos solidnim izdanjima Stefana Markovića (14 poena) i Nemanje Nedovića (9 poena)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.