SRCE DA PREPUKNE: Grobari spremaju dirljiv oproštaj od nastradalih u školi "Vladislav Ribnikar" (FOTO)
Navijači Partizana, Foto: Starsport©

EMOTIVNO

SRCE DA PREPUKNE: Grobari spremaju dirljiv oproštaj od nastradalih u školi "Vladislav Ribnikar" (FOTO)

"Grobarski treš romantizam" pozvao je sve pristalice Parnog valjka da na meč protiv Real Madrida ponesu po jedan cvet i spuste ga na teren pre početka meča

Objavljeno:

Košarkaši Partizana od 20:30 igraju četvrti meč Top 8 Evrolige protiv Real Madrida.

Štark arena će biti ponovo ispunjena do samog kraja, a navijači crno-belih pokrenuli su akciju kojom bi se na emotivan i dirljiv način oprostili od stradalih u OŠ "Vladislav Ribnikar".

"Grobarski treš romantizam" pozvao je sve pristalice Parnog valjka da na meč protiv Real Madrida ponesu po jedan cvet i spuste ga na teren pre početka meča.

- Kažu da je sport i navijaštvo ogledalo društva. Samo ćemo citirati Dragana Bjelogrlića i veoma pametne stvari koje je napisao za Vreme pre samo par nedelja: - Otkud ta “oaza ljubavi i lepote” usred društva ispunjenog mržnjom, agresijom, gde su prostakluk i netolerantnost uspostavljeni kao osnovni model ponašanja? Odakle taj pozitivni naboj koji razoružava i najveće mizantrope, odakle ta ozarena lica na koja smo davno zaboravili? To je nešto na šta nismo navikli i što zaista prija, ili što bi rekao narod “ovo, bre, leči”.

- Apelujemo na sve koji mogu i žele, kupe po jedan cvet koji će spustiti na teren pre sutrašnje utakmice kao simbol odavanja poslednje počasti tragično nastradaloj deci Vračara - stoji u njihovoj objavi na društvenim mežama.

Utakmica će početi minutom ćutanja u čast preminulih, a neće biti ni muzike, navijačke koreografije kao ni ostalih zabavnih elemenata koji su uobičajeni na utakmicama Partizana u Evroligi.

00:30

Grobari napravili sjajnu atmosferu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.