SMAILAGIĆ POTRESEN ZBOG DOGAĐAJA U BEOGRADU: "Borićemo se da pobedimo za stradale mališane!"
Alen Smailagić, Foto: Starsport©

izjavio saučešće porodicama

SMAILAGIĆ POTRESEN ZBOG DOGAĐAJA U BEOGRADU: "Borićemo se da pobedimo za stradale mališane!"

Partizan i Real Madrid igraju četvrtu utakmicu plej-of serije Evrolige u četvrtak od 20.30

Objavljeno: 00:07h

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 časova dočekuju Real Madrid u četvrtoj utakmici plej-of serije Evrolige. Crno-beli vode sa 2:1 i jedna pobeda im nedostaje da bi se plasirali na Fajnal for.

Nažalost, utakmica će ostati u senci ogromne tragedije koja je danas zadesila Srbiju kada je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, maloletni K. K. (14) ubio ukupno osmoro dece i jednog pripadnika službi obezbeđenja škole.

Prvotimac Partizana, Alen Smailagić je u svojoj izjavi pričao o užasu sa Vračara, a istovremeno poželeo pobedu za tragično preminule mališane.

- Neće biti nimalo lako, pogotovo zbog ovih tužnih vesti koje smo čuli jutros. Želeo bih da izjavim saučešće svim porodicama, koji su izgubili svoje drage i onima koji su ranjeni želim brz oporavak. Treba sada igrati utakmicu, znamo šta se desilo u Srbiji i da ovaj dan nikada neće biti isto. Mi ćemo se boriti da izvučemo pobedu, ako se utakmica bude igrala zbog te dece koja nisu sa nama više. Nemam više šta da kažem.

Alen Smailagić
foto: Starsport©

Vraća se Matijas Lesor za sutrašnju utakmicu, to će značiti rasterećenje u reketu.

- Jeste malo vremena, ali jedan od naših glavnih igrača se vraća nazad, što će nama mnogo značiti, jer će nam dati dodatnu sigurnost, imaćemo više igrača u rotaciji, bićemo odmorniji za utakmicu.

Da li su igrači uspeli da se odmore?

- Mislim, uspeli smo da se odmorimo, da se dopunimo, svi su umorni kao i ja. Ne verujem da će to da pravi neku razliku. Ko bude više želeo da dođe do te pobede će i doći.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.