PITALI SMO VEŠTAČKU INTELIGENCIJU KO JE BOLJI - JOKIĆ ILI EMBID? Dobili smo detaljan odgovor! (FOTO)
Nikola Jokić i Žoel Embid, Foto: AP

rešena dilema?

PITALI SMO VEŠTAČKU INTELIGENCIJU KO JE BOLJI - JOKIĆ ILI EMBID? Dobili smo detaljan odgovor! (FOTO)

Mnogi nisu ubeđeni da je Embid zaslužio MVP priznanje

Objavljeno:

Iako je na poslednjem preseku praktično bila "mrtva trka", na kraju glasanja za MVP-ja NBA lige, Žoel Embid je ubedljivo pobedio ispred Nikola Jokića.

Kamerunac je prikupio 915 poena, Somborac 674, a treći je bio Janis Antetokumpo sa 606.

Ipak, mnogi nisu ubeđeni da je Embid zaslužio ovo priznanje, naročito kad se pogleda statistika koja je u velikoj meri na strani asa Denvera.

Ako pitamo srpske navijače, za nih nema dileme da je Jokić trebalo da osvoji nagradu treći put zaredom, tako smatraju i brojni stručnjaci i bivši asovi NBA lige, dok drugi misle da je "petica" Filadelfije trebalo da dobije titulu još prošle sezone.

Mi smo odlučili da saznamo mišljenje sve popularnije veštačke inteligencije pa smo jasno pitanje "Ko je bolji - Jokić ili Embid?" postavili na sajtu ChatGPT.

1 / 5 Foto: Profimedia

Evo odgovora chatbot-a:

"Žoel Embid i Nikola Jokić su obojica izvrsni košarkaši i teško je nedvosmisleno reći koji je "bolji" od drugog. Obojica imaju jedinstvene prednosti i nedostatke koji ih čine učinkovitim na različite načine.

Embid je dominantni centar poznat po svojoj kombinaciji veličine, veštine i atleticizma. Jak je post šuter i skakač, a takođe je dobar u odbrani.

S druge strane, Jokić je vrlo vešt centar poznat po svojoj izvanrednoj sposobnosti dodavanja i viziji igre. Takođe je jak u postu, te u skokovima, iako možda nema isti nivo atleticizma kao Embid.

Konačni izbor između Embiida i Jokića zavisi o ličnim preferencijama i specifičnim potrebama ekipa. Oba igrača su među najboljim centrima u NBA ligi i mogu imati značajan uticaj na igru" - i četbot je dao diplomatski odgovor.

Veštačka inteligencija
foto: Printscreen/chat.openai.com

Bonus video:

00:43

Vređanje Dženana Muse

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.