OBRADOVIĆ IMA MOLBU ZA NAVIJAČE PARTIZANA: "Ponavljaću to do sledeće utakmice!"
Željko Obradović, Foto: Cordon Press / ddp USA / Profimedia

gospodska izjava

OBRADOVIĆ IMA MOLBU ZA NAVIJAČE PARTIZANA: "Ponavljaću to do sledeće utakmice!"

Trener crno-belih spušta tenzije pred naredni duel

Objavljeno: 02:28h

Trener Partizana Željko Obradović obratio se srpskim novinarima nakon haosa koji se dogodio u završnici utakmice u Madridu, gde je došlo do opšte tuče igrača Reala i Partizana, posle čega je i prekinut meč.

Epilog je teška povreda Dantea Egzuma, posle uličarskog zahvata Jabuselea. Partizanov košarkaš je na štakama izašao iz hale.

Ali, i posle svega ovoga, trener Partizana gospodski spušta tenzije, svestan da će Grobari želeti da naprave pakao igračima Reala u Areni.

Željko Obradović
foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

Još jednom je pokazao zašto je najveći ikada kao trener u Evropi, ali i zašto je najveći kada su u pitanju dešavanja van terena.

- Šta se desilo na kraju. Treba početi od toga ko je počeo i kako je počelo. Pravila igre kažu da čim neko uđe sa klupe, kada prekorači liniju terena istog momenta je suspendovan. Sudije su donele odluku kakvu su doneli. Ovim rezultatom se registrovala utakmica. Šta bih ja voleo, da naši navijači shvate da je ovo deo sporta, igrači su pričali između sebe i na tome treba da se završi. Mi smo u ove dve utakmice naišli na fenomenalno gostoprimstvo Reala. Ovde su svi to osetili, verujem i svi vi koji ste ovde. Mislim da i mi u Beogradu to treba da uzvratimo, da se nijedan igrač, član stručnog štaba ili navijač Reala ne oseća neprijatno, nego da iz Beograda pošaljemo sliku kakva je uvek bila na našim utakmicama. Ponavljaću to do utakmice, i želim da pre utakmice pričamo samo o utakmici - izjavio je Željko Obradović.

BONUS VIDEO:

00:13

Partizan stigao u Madrid

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.