HAOS ISPRED ARENE: Navijači Partizana SATIMA čekali u redu, a onda se pojavio natpis "RASPRODATO"!
Navijači Partizana, Foto: Starsport©

MNOGI SU BESNI

HAOS ISPRED ARENE: Navijači Partizana SATIMA čekali u redu, a onda se pojavio natpis "RASPRODATO"!

Posle prve pobede Partizana nad Realom u Madridu, euforija navijača je porasla do te mere da bi i nekoliko Arena bilo nedovoljno da prihvati sve one koji bi želeli da uživo prate treći meč

Objavljeno: 15:27h

Pravu navijačku dramu prolaze crno-beli koji na sve načine pokušavaju da dođu do karte za treći meč plej-ofa Evrolige između Partizana i Real Madrida u Štark areni pošto karte jednostavno nema.

Naime, posle prve pobede Partizana nad Realom u Madridu, euforija navijača je porasla do te mere da bi i nekoliko Arena bilo nedovoljno da prihvati sve one koji bi želeli da uživo prate treći meč. Brojni navijači su došli nekoliko sati pre otvaranja šaltera u Areni i strpljivo čekaju kako bi pazarili vredne ulaznice.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ipak, kako je vreme prolazilo, popuštalo je i strpljenje, posebno posle početka kupovine kada je prvi u redu kupio četiri ulaznice i dobio plauz, a onda "popustio" i sistem. Naime, svi oni koji su čekali u redu nisu imali sreće, a nervoza i tenzija su rasli sve do momenta kada sistem nije proradio.

Tada, umesto nastavka prodaje karata, na šalteru je istaknut natpis sa porukom: "Rasprodato".

U međuvremenu, prodaja karata trajala je i na internetu, ali je i tu bilo problema sa sistemom.

Prema informacijama sa lica mesta, veliki broj navijača je ispred Arene i ne želi da se raziđe, već čeka nastavk prodaje karata, za koji nije poznato, hoće li se dogoditi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.