ŠTA ĆE SADA REĆI ZVEZDA? Timovi se otimaju oko Kampaca, još jedan evropski velikan želi ga u svojim redovima!
Fakundo Kampaco, Foto: Starsport©

GRCI PIŠU

ŠTA ĆE SADA REĆI ZVEZDA? Timovi se otimaju oko Kampaca, još jedan evropski velikan želi ga u svojim redovima!

Argentinac neće žuriti sa odlukom, već će sagledati sve opcije

Objavljeno: 02:00h

Španski mediji su preneli da se Fakundo Kampaco dogovorio sve sa Real Madridom i da će naredne sezone ponovo igrati u glavnom gradu Španije, ali je Crvena zvezda to brzo demantovala. Sada se u priči pojavio i treći tim, a radi se o grčkom Panatinaikosu.

Panatinaikos je ponudio 2,5 miliona godišnje Fakundu Kampacu i ugovor na tri godine, prenosi pouzdana grčka "Gazeta". Ergin Ataman vidi Argentinca kao kamen temeljac svog novog tima u izgradnji. Igrač neće požurivati svoju odluku, prenose Grci. Posle dominantnog završetka regularne sezone Evrolige sa Crvenom zvezdom, Fakundo Kampaco biće glavni čovek oko kog će se timovi otimati u evropskoj košarci ovog leta.

Iako argentinski bek ima ugovor sa srpskim klubom za narednu sezonu, otkup u dogovoru je minimalan u odnosu na ugovor koji bi igrač dobio. Imajući ovo u vidu, novi tim je ušao u trku za Kampacov potpis. Kako prenose grčki novinari, Kampaco neće žuriti sa odlukom, već će sagledati sve opcije. Kampaco i dalje duguje Real Madridu 2,6 miliona evra i kako prenose Grci, Panatinaikos će mu vratiti taj dug, ako dođe kod njih i potpiše višegodišnji ugovor koji mu je ponuđen. Španci prenose da se dogovorio sa Real Madridom, Grci da je dobio ponudu koja se ne odbija, a Crvena zvezda je demantovala dogovor sa Real Madridom.

BONUS VIDEO:

00:25

Crvena zvezda izlazi na zagrevanje

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.