MIJOVIĆ O FAULU NAD PANTEROM: Trener Podgoričana je imao šta da kaže!
Petar Mijović, Foto: FOTO: Budućnost Voli/Filip Roganović

OTVORIO DUŠU

MIJOVIĆ O FAULU NAD PANTEROM: Trener Podgoričana je imao šta da kaže!

Podgoričani su u Morači izgubili od beogradskih crno-belih 83:82, čime je četa Želja Obradovića obezbedila prvo mesto pred početak plej-ofa

Objavljeno: 13:52h

Trener košarkaša podgoričke Budućnosti Petar Mijović rekao je bio zadovoljan pristupom svoje ekipe u meču protiv Partizana.

Podgoričani su u Morači izgubili od beogradskih crno-belih 83:82, čime je četa Želja Obradovića obezbedila prvo mesto pred početak plej-ofa.

- Uspeli smo u osnovnoj ideji da se pred talentom, kvalitetom Partizana i trenerom Obradovićem ne povučemo, nego da iskoristimo utakmicu za potvrdu nekih stvari koje smo imali u ovih nekoliko dana - prevashodno pik’en’rol odbrane, jer smo probali da ubacimo nešto novo. Mislim da smo u tome uspeli. Imali smo perioda jako dobre igre, ali i padova koji se posebno osjete protiv kvalitetne ekipe kao što je Partizan. Loše smo reagovali na početku druge četvrtine na promenu odbrane, promašili zicere, pa je otišlo na 10-12 razlike - rekao je Mijović.

Malo je nedostajalo da meč ode u produžetke ili se završi čak i trijumfom Budućnosti, a dramatična završnica okončana je u korist crno-belh, koji su pogotkom Kevina Pantera sa linije slobodnih bacanja 2,6 sekundi pre kraja stigli do pobede.

Mijović je upitan i o faulu Tre Bel-Hejnsa nad Panterom, koji je odlučio pitanje pobednika.

- Morao bih da pogledam snimak. Suštinski, to ne vredi. Na dosuđen faul ne može da se traži čelendž - rekao je Mijović.

(Espreso,B92)

00:30

Grobari napravili sjajnu atmosferu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.