IZBEGAO SUSPENZIJU, ALI NE I POVREDU: Žoel Embid propušta 4. meč Filadelfije i Bruklina!
Žoel Embid, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA plej-of

IZBEGAO SUSPENZIJU, ALI NE I POVREDU: Žoel Embid propušta 4. meč Filadelfije i Bruklina!

Moglo se videti kako se drži za koleno i šepa po terenu, ali je ostao u igri

Objavljeno:

Filadelfija vodi sa 3-0 u seriji protiv Bruklina, ali je doživela težak udarac pred četvrtu utakmicu. Njihov centar i glavni kandidat za MVP priznanje, Žoel Embid, zbog povrede kolena će izostati sa večerašnjeg duela (19.00).

Embid je povredio koleno u trećoj četvrtini duela igranog u četvrtak, posle kontakta sa Kemeronom Džonsonom. Tada se moglo se videti kako se drži za koleno i kako šepa po terenu, ali je ostao u igri.

Žoel Embid je držao led na kolenu posle utakmice, ali je rekao da se oseća dobro. Možda su i navijači shvatili neozbiljno njegovu povredu jer je tokom celog meča preterivao u valjanju po parketu i pojačavanju utiska o prekršajima rivala kod sudija. Međutim...

Kemeron Džonson, Kameron Džonson, Žoel Embid, Poster, Posterizovan, Kem Džonson
foto: Mitchell Leff / Getty images / Profimedia

Kako prenosi ESPN, Kamerunac je uradio magnetnu rezonancu koja je pokazala da ima uganuće desnog kolena i da će se u tim vratiti početom sledeće sedmice.

Nije poznato da li će se vratiti za potencijalnu petu utakmicu u ponedeljak, ako Siksersi ne završe seriju već večeras i "počiste" Netse.

Ineče, Embid se našao na udaru javnosti i zbog šutiranja u međunožje provokatora Nika Klakstona na samom startu meča, ali sudije ga nisu sankcionisale.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.