LUDILO MOZGA! Navijač Partizana uplatio 1.400.000 dinara za porez crno-belih!
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport

pa, da li je ovo moguće?

LUDILO MOZGA! Navijač Partizana uplatio 1.400.000 dinara za porez crno-belih!

Nestvarna suma uplaćena na račun KK Partizan

Objavljeno: 19:34h

KK Partizan uprkos velikom uspehu ove sezone kuburi saogromnim poreskim dugom, pa je tako pokrenuta velika akcija "Jedan Partizan imamo".

Sve više navijača crno-belih se odzvalo ovom pokretu za otplatu poreskog duga od 7.000.000 evra.

Međutim, posebno se ističe nekoliko navijača crno-belih, što se detaljno može ispratiti na zvaničnom sajtu kluba. Članovi Upravnog odbora su po dogovoru uplatili po 100.000 evra na račun, ali se posebno ističu pojedini Grobari.

Navijači Partizana
Navijači Partizanafoto: Starsport©

Tako je Igor do sada uplatio najveći iznos kada su navijači u pitanju i to čak 1.400.000 dinara! Iza njega je Zoran koji je dao 678.210 dinara za pomoć Partizanu, a tu je i anonimni donator koji je uplatio 500.000 dinara.

Predsednik kluba, Ostoja Mijailović objavio je da su već prikupljena velika sredstva. A predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je istakao da uplata dosadašnjeg iznosa mora da bude uplaćena na račun države koliko danas.

- Mi smo u sredu za porez prikupili 500.000 evra. Akciju su pokrenuli navijači, ja sam bio u dilemi da li da prihvatimo taj poziv, ali smo sprovodili dosta akcija i odlučili smo da prihvatimo na kraju. Svako od nas ko sedi u Upravnom odboru će uplatiti 100.000 evra i tako ćemo da prikupimo gotovo milion evra - rekao je Mijailović.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.