SRBIN OPLEO PO DUŠKU IVANOVIĆU: Trener Crvene zvezde na UDARU!
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

TEŠKA PRIČA

SRBIN OPLEO PO DUŠKU IVANOVIĆU: Trener Crvene zvezde na UDARU!

Nekadašnji košarkaš Partizana govorio je o mnogim temama, a prisetio se i saradnje sa sadašnjim trenerom Crvene zvezde Duškom Ivanovićem

Objavljeno:

Bivši reprezentativac Srbije Vladimir Micov bio je gost u podkastu "Alesto".

Nekadašnji košarkaš Partizana govorio je o mnogim temama, a prisetio se i saradnje sa sadašnjim trenerom Crvene zvezde Duškom Ivanovićem.

Micov nema baš lepa sećanja na zajednički rad sa crnogorskim stručnjakom.

Vladimir Micov dok je nosio dres Armanija iz Milana
Vladimir Micov dok je nosio dres Armanija iz Milanafoto: EPA

- Svima sam govorio 'u bebu', pa kud to odvede... I sa 18-19 godina, samo što je tada to bio problem. Kad si stariji drugačije te gledaju. Imao sam problem sa Duškom Ivanovićem u Kaha Laboralu. Zvao je Miška Ražnatovića da priča da ne reagujem, da ne može da dopre do mene. Duško nije imao nikakvu komunikaciju ni sa kim, meni se obraća na španskom, a naš iz Podgorice. A ja sam jednostavno takav, ako si me gledao - a doveo si me - ja se ne radujem kad dam koš sa pola terena. Kad izgubim, opet to ne pokazujem na uobičajen način. Takav sam. Žali se da ne pokazujem reakcije, da sam takav kakav sam... Bilo je problema, ali prihvati se to sve na kraju - rekao je Micov.

On je otkrio da je nedavno imao zanimljiv susret sa Ivanovićem kod hale "Aleksandar Nikolić".

- Pričali smo malo. Ne čujemo se, ne znam ni ko se čuje s njim (od bivših igrača, prim. aut.) Ali, on je takav. Ja sam bio klinac kod njega i prvi dan mi se obraća na španskom. Nisu to problemi, ali ne znam šta se očekuje od mene. Zna javnost da ima taj odnos prema treninzima koliko sve traje, da ne smeš da se smeješ, uvek je tu "kamikaza" kao kazna. Nemam ja ništa protiv njega. Posle sa iskustvom shvatiš sve o njemu. Ja odem iz Kaha Laborala, a on uzme titulu u ACB ligi. Duško Ivanović misli da je to trčanje jedini put da se napreduje, ali sa današnjim rasporedom... Pa, mi smo u Milanu jedne sezone odigrali 96 utakmica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.