Božić pred Zadar: Tamo nismo dobijali ni kad smo bili kvalitetniji!

aba liga 10. kolo

Božić pred Zadar: Tamo nismo dobijali ni kad smo bili kvalitetniji!

Crno-beli su još u subotu krenuli put Hrvatske sa željom da dobar rad, koji je praćen pozitivnom energijom nastalom nakon pobede protiv Budućnosti, pretoče u 40 minuta kvalitetne igre
Objavljeno: 13:10h

U okviru 10. kola regionalne, ABA lige košarkaši Partizana u ponedeljak od 21 čas gostuju u Zadru, gde će odigrati meč protiv istoimene ekipe. Crno-beli su još u subotu krenuli put Hrvatske sa željom da dobar rad, koji je praćen pozitivnom energijom nastalom nakon pobede protiv Budućnosti pretoče u 40 minuta kvalitetne igre. Uprkos činjenici da je pred srpskim timom gostovanje na kojem po tradiciji teško dolazi do trijumfa, trener crno-belih Petar Božić veruje u svoje izabranike.

Aba liga
- Zadar je dobar tim koji jako dobro igra na svom terenu. Svoj kvalitet i karakter su pokazali i na gostovanju u Zagrebu kada su pobedili Cedevitu. Nas nakon pobede protiv ekipe Budućnosti čeka jako teška utakmica, ali moramo da dokažemo i kako su ta pobeda i naša igra plod dobrog i kontinuirang rada. Svesni smo da i kada smo prethodnih godina bili favoriti protiv Zadra, često nismo uspevali da to i materijalizujemo. Sada želimo da nastavimo u pravcu dobrih igara i da samopouzdanje stečeno nakon pobede u prošlom kolu iskoristimo u najboljem mogućem svetlu - zaključio je Božić. Plejmejker crno-belih, Aleksandar Cvetković ističe sjajnu igru Zadra na domaćem terenu.
Aba liga
- Tamo je jako teško igrati. Ali posle Budućnosti, mi imamo recept kako je potrebno da odigramo da bi na kraju meča bili zadovoljni - rekao je Cvetković. U ekipi Partizana neće biti Murića i Andrića, a svoj debitantski meč u crno-belom dresu će odigrati Džamar Vilson. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.