NIMALO POŠTOVANJA: Otkriveno šta je Parker rekao Teodosiću (FOTO)

REKAO JE ISTINU

NIMALO POŠTOVANJA: Otkriveno šta je Parker rekao Teodosiću (FOTO)

Selektor Đorđević otkrio je šta je NBA as rekao našem kapitenu oko sudijskog tretmana koji ima
Objavljeno:

Svi koji su posmatrali završnicu Evropskog prvenstva u košarci, shvatili su da je reprezentacija Srbije imala loš tretman kod sudija i da su upraov arbitri dosta kumovali našem porazu u polufinalu od Litvanije. SALE OTKRIO ISTINU: FIBA nas ne želi u finalima, jer ne dobija ništa od nas! Te teme se dotakao i selektor Aleksandar Saša Đorđević u razgovoru sa srpskim novinarima koji je poručio da nije u interesu FIBA da srpska selekcija igra finala velikih takmičenja i da se zato dešavaju takve stvari.

DA LI SU SUDIJE POKRALE SRBIJU? Ova tri momenta pokazuju da jesu! (VIDEO) On je tom prilikom izneo i jedan zanimljiv detalj koji upravo pokazuje kako se sudije ophode prema srpskim igračima, bez obzira na to koliki su igrači. To se dogodilo tokom utakmice za bronzanu medalju protiv Francuske kada je NBA zvezda Toni Parker došao do našeg kapitena Miloša Teodosića koji je poslednjih najbolji košarkaš van SAD i začudio se kakav on ima tretman kod sudija.
- Ti igraš ovde svake godine, ali niko te ne poštuje - prepričao je Đorđević rečenicu koju je as San Antonija uputio Teodosiću, aludirajući na to da su sudije dozvoljavale veoma oštru odbranu na našem organizatoru igre. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.