Nema boljeg načina od OVOG da se neko nametne Saletu Đorđeviću za reprezentaciju!
Foto: Dado Đilas

ISKIDALI!

Nema boljeg načina od OVOG da se neko nametne Saletu Đorđeviću za reprezentaciju!

Kakva partija dvojice lucidnih srpskih košarkaša
Objavljeno: 23:17h

Unikaha i Valensija su se plasirale u polufinale Evrokupa. Ekipa iz Malage je slavila nad Bajernom, a ponajviše su za to zaslužni Dejan Musli i Nemanja Nedović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pored španskih ekipa, Hapoel Jerusalim i Lokomotiva Kubanj su takođe obezbedili plasman u nadmetanje četiri najbolja tima.

Gosti iz Malage slavili su rezultatom 74:69 nad Saletovim Bajernom (17:10, 17:17, 18:17, 22:25) i na kraju sa 2:1 u seriji ozborili plasman u polufinale drugog po kvalitetu evropskog takmičenja.

Nedović je dao 21 poen uz četiri asistencije, dok je Dejan Musli dodao 16 uz četiri skoka. Redži Reding sa 15 i Vladimir Lučić sa 13 poena bili su najefikasniji u timu Aleksandra Đorđevića koji je večerašnjim porazom izgubio šanse da se preko Evrokupa domogne Evrolige naredne sezone.

Što se druge utakmice tiče, Valensija je takođe došla do trijumfa u svojoj "majstorici" sa Himkijem i rezultatom 92:76 se domogla polufinala.

Sem Van Rosom i Bojan Dubljević bili su najefikasniji u timu Valensije sa 17, odnosno 16 poena, dok su dvocifreni bili još Vil Tomas, Rafa Martinez, Pjer Oriola i Luk Sikma.

U poraženom sastavu Aleksej Šved je bio ubedljivo najbolji sa 21 poenom, dok su još samo Rouland i Monija dodali više od deset poena.

BONUS VIDEO: Zastava Partizana okrenuta naopako na 153. Večitom derbiju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.