ISKRENIJE NIJE MOGLO: Ivanović odgovorio zašto Zvezda nije ušla u Top 8!
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

GOVORIO O BROJNIM TEMAMA

ISKRENIJE NIJE MOGLO: Ivanović odgovorio zašto Zvezda nije ušla u Top 8!

Trener crveno-belih prokomentarisao je i igru Džona Holanda

Objavljeno: 22:12h

Košarkaši Crvene zvezde i drugi put u sezoni pobedili su Olimpijakos, ovoga puta 87:79 u krcatom Pioniru u meču 33. kola Evrolige.

Posle meča trener Crvene zvezde Duško Ivanović je istakao da je njegov tim odigrao odličnih 30 minuta.

- Odličnih 30 minuta. Jako dobra utakmica, dobra energija, dobro samopozuzdanje. Nele greške, ali jako dobra utakmica - istakao je Ivanović i dodao:

Duško Ivanović
foto: Starsport©

- Mislim da je ovo normalno kako tim treba da igra. Ne igramo Top 8, ali imate veliki posao u ABA ligi i srpskoj ligi. Moramo da imamo kontinuitet. To je normalno.

Pre 34 godine, Ivanović je postao prvak Evrope sa Jugoplastikom, na šta su ga podsetili prisutni novinari. Potom je prokomentarisao i Džona Holanda, kao i igru tima.

- Stvarno nisam znao da je to bilo pre 34 godine. Veliki datum stvarno sada ću da popijem jednu bocu dobrog vina. Mislim da je Nedović igrao. Džon Holand je jedan od najpozuitivnijih igračla koje sam trenirao u mojoj karijeri. Igrao ne igrao on daje svoj masksimum i svaka mu čast. Možemo da pobedimo svakog, možemo da izgubimo od svakog, nema formule neke.

Ivanović je prokomentarisao i početak meča, kao i zašto Crvena zvezda nije ušla u Top 8.

- Ja mislim da je bio odlučujući momenat kada smo poćeli da igramo odbranu agresivnije i malo bliže. Oni su igrali kao na treningu. Kada smo to promenili, sve je bilo drugačije. Ni jedna ekipa nama super formu cele godine. Najbitnije je da ne ideš puno dole. Mi smo malo otišli previše dole i zato nismo ušli u Top 8.

Trener crveno-belih je istakao da bi tim trebalo da bude spreman za završnicu.

- Zavisi od protivnika, zavisi od utakmice. Vrlo brzo počinju odlučujuće uztakmice ABA lige. Vrlo brzpo moramo da imao jasnu sliku kako treba da igramo. Nemamo puno vremena za eksperimente. Ekipa svakoga dana i na svakoj utakmici bude malo bolja Mi kao treneri to pokušavamo.

Na kraju, osvrnuo se i na takmičenje.

- Ovogodišnja Evroliga je najizjednačenija. Možda nije najkvalitetnija, ali je najizjednačenija. Zaista sam vrlo zadovoljan što sam došao u Zvezdu i što sam upoznao Zvezdinu familiju i navijače. Tpo mi je najviše pogodovalo ovih zadnjih pet meseci.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.