NBA KAMPACO VODIO ZVEZDU DO NOVE POBEDE! Mega se kasno razigrala, Dobrić BRILJIRAO
Mega - Crvena zvezda, Foto: Starsport

24. kolo aba lige!

NBA KAMPACO VODIO ZVEZDU DO NOVE POBEDE! Mega se kasno razigrala, Dobrić BRILJIRAO

Prava timska košarka crveno-belih

Objavljeno: 19:58h

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo savladali ekipu Mege u dvorani "Ranko Žeravica" rezultatom 87:78, u okviru 24. kola ABA lige.

Ni u jednom momentu meča se pobednik nije dovodio u pitanje, a Fakundo Kampaco je definitivno najzaslužniji za novi trijumf crveno-belih u regionalnom takmičenju.

Izabranici Duška Ivanovića jesu pokvarili utisak u poslednjoj deonici, ali cilj je ostvaren.

Crveno-beli su krenuli silovito, ali domaći uspevaju da koliko toliko smanje zaostatak i da posle 10 minuta košarke stignu do pristojnih -6.

Nastavila je Mega sa boljom igrom početkom drugog kvartala, ali se nestvarni Fakundo Kampaco pitao za sve na terenu. Bio je sjajan defanzivno i ofanzivno da bi već na poluvremenu imao 7 asistencija, dok je prednost crveno-belih dostigla 15 poena.

Nastavila je da raste prednost Zvezde i u trećoj četvrtini, ali se sve zakomplikovalo u poslednjoj deonici.

Zaigrali su dosta angažovanije igrači Mege, vratili se na minus 7, ali ipak crveno-beli uspevaju da privedu meč kraju i zasluženo slave. Ključna je bila trojka Ognjena Dobrića koji je i završio kao najefikasniji na meču.

On je postigao 23 poena, pratili su ga Hasan Martin sa 16 poena, pomenuti Kampaco je ostario dabl-dabl učinak od 15 poena i 11 asistencija, a istakao se i Petrušev sa 12 poena.

S druge strane Đurišić je postigao 16, Rudan 15, a Kazalon 14.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.