JEZIVA NOĆ U NBA: Jokić završio na infuziji, HRVAT POLOMIO NOGU! (VIDEO)
Foto: Profimedia

loše veče za balkance

JEZIVA NOĆ U NBA: Jokić završio na infuziji, HRVAT POLOMIO NOGU! (VIDEO)

U Jokićevom odsustvu šansu je iskoristio Mejson Plamli, koji je utakmicu završio sa 10 poena, 12 skokova i 5 asistencija
Objavljeno: 08:26h

Taman što je Nikola Jokić ušao u pobedničku seriju, nepoznata bolest ga je pokosila, i umesto da stane na crtu Sakramento Kingsima menadžera Vlada Divca, naš centar je morao na infuziju.

Iako je neposredno pre utakmice postojala šansa da Jokić direktno sa aparata ode na parket, mama i tata (koji su ove nedelje u gostima kod sina) su mogli da uživaju u njegovom društvu, za razliku od saigrača iz Nagetsa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Profimedia

Ipak, i bez Nikole, Denver je ostvario laganu pobedu nad Sakramentom 108:96, ali bilo je opuštenije od ovih 12 razlike.

U Jokićevom odsustvu šansu je iskoristio Mejson Plamli, koji je utakmicu završio sa 10 poena, 12 skokoca i 5 asistencija, a najefikasniji je bio Vilson Čendler sa 36 poena.

Vlade Divac je trejdom DeMarkusa Kazinsa u Nju Orleans želeo da napravi ujednačeniji tim, i upravo je to i dobio: svi su ujednačeno loši i u napadu i u odbrani.

Ipak, momenat večeri, jedne od najcrnjih u sezoni, desio se na utakmici Klivlenda i Majamija.

Australijanac hrvatskog porekla Endrju Bogut, koji je trebalo da bude veliko pojačanje za Kavse i donese im titulu, doživeo je stravičnu povredu posle samo 58 sekundi u svom debiju.

Bogut je u naizgled bezazlenom duelu sa bekom Majamija zaradio prelom potkolenice, i njegov povratak na teren se ne očekuje u bliskoj budućnosti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.