JAVNOST U SRBIJI O OVOME NIŠTA NIJE ZNALA! Nenad Krstić bio osuđen na 3 godine, oduzet mu pasoš! (VIDEO)
Nenad Krstić, Foto: Dado Đilas

ISPLIVALO

JAVNOST U SRBIJI O OVOME NIŠTA NIJE ZNALA! Nenad Krstić bio osuđen na 3 godine, oduzet mu pasoš! (VIDEO)

Legendarni as se podsetio nemilih scena iz Atine i otkrio nepoznate detalje

Objavljeno:

Proslavljeni srpski košarkaš Nenad Krstić se još jednom prisetio jednog od najupečatljivijih momenata u svojoj karijeri, na koji ne može biti ponosan.

Pre 13 godina na prijateljskom meču Srbije i Grčke u Atini je nastao neviđeni haos kada je kapiten Krstić stolicom gađao Janisa Burusisa.

On je tokom gostovanja u podkastu Mileta Ilića otkrio nepoznate detalje srpskoj javnosti.

Naime, srpski je završio u pritvoru, a kasnije je osuđen na tri godine uslovno, ali javnost u Srbiji nije mnogo znala o celom sudskom postupku koji je se vodio protiv jednog od naših najboljih košarkaša u tom periodu.

Nenad Krstić na meču u Atini
Nenad Krstić na meču u Atinifoto: Printscreen/Youtube/Paparazzi223

- Smirilo se sve i Kešelj udara ovog Carcarisa nešto pesnicom u bradu i tu gotovo već... Onda Bjelica kreće, dole pod one tribine. I tu i ja, tu mi se nešto otkinulo. Organizacija utakmice je po meni bila loša, nije bilo redara, nije bilo policije. Ne bi tu niko mogao ništa, ali bar malo... Malo ljudi zna, posle je bilo problema i u tunelu, ispred svlačionice, u hotelu, meni su oduzeli pasoš, ja sam završio u pritvoru, išao sam u našu ambasadu i morao sam da dajem neke izjave. Pa ja tu nešto nisam hteo da dajem izjavu kao 'Zašto sam ja kao kapiten košarkaške reprezentacije ostavljen u pritvoru, da li li bi možda kapiten košarkaške reprezentacije Amerike bio zadržan u pritvoru?' i tako. Mislim, ja sam malo tu terao neki inat, ali u suštini zaslužio sam sve to. Posle sam bio i osuđen na tri godine uslovno. Stvarno je stigla presuda, to je značilo da ne smeš da napraviš problem u Grčkoj - ispričao je Nenad Krstić.

Podsećamo, sukob je nastao kada su se "zakačili" Miloš Teodosić i Adonis Focis, nastavljen je nakon što je Marko Kešelj udario Kostasa Carcarisa, dok je Nenad Krstić stolicom udario Janisa Burusisa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.