GRCI PONOVO BRUJE O VILDOZI: Pet miliona za 3 godine - NAUČNA FANTASTIKA!
Luka Vildoza, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

delije mogu da odahnu

GRCI PONOVO BRUJE O VILDOZI: Pet miliona za 3 godine - NAUČNA FANTASTIKA!

Demantovano iz redova velikana

Objavljeno: 11:38h

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza je često u žiži košarkaške javnosti, a iako mu u poslednje vreme ne ide baš sjajno na terenu, o njegovom košarkaškom umeću ne treba raspravljati.

Naravno da je velika stvar imati Vildozu u svojim redovima, pa se zato pojavljuju razne spekulacije o njegovom odlasku sa Malog Kalemegdana.

Već se Argentinac oglašavao na tu temu i da su njegovi planovi vezani samo za crveno-bele, ali u Grčkoj su se pojavile informacije, koje su se ispostavile kao netačne.

Luka Vildoza
Luka Vildozafoto: Starsport©

Naime, odjeknula je vest da je Panatinaikos napravio dogovor sa Lukom Vildozom za sledeću sezonu i da će potpisati trogodišnji ugovor.

Međutim, čelnici Panatinaikosa oštro su demantovali za tamošnje medije.

Pojavila se informacija da je PAO platio Crvenoj zvezdi 150.000 evra za izlaznu klauzulu i da su Argentincu dali pet miliona za tri godine - što očigledno nije tačno.

- Panatinaikos trenutno gleda ka velikom broju igrača koji su na Vildozinom nivou. Osim toga, činjenica je da je pod ugovorom. Sve ostalo je naučna fantastika novinara koji to pišu - prenosi grčki "Sport Live" reči iz tabora Zelenih.

Vildoza je ove sezone u Evroligi beležio 12,7 poena u dresu Zvezde, a imao je i 3.6 asistencija i 2,2 skoka po meču. Protiv Baskonije je igrao samo 10 minuta u prvom poluvremenu, a u nastavku se nije vraćao zbog povrede.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.