UZALUD SJAJNA GUDURIĆEVA PARTIJA: Veb uz zvuk sirene doneo pobedu Valensiji! (FOTO)
Marko Gudurić na meču protiv Valensije, Foto: EPA/Miguel Angel Polo

neizvesni mečevi u evroligi

UZALUD SJAJNA GUDURIĆEVA PARTIJA: Veb uz zvuk sirene doneo pobedu Valensiji! (FOTO)

Trijumfe su još ostvarile ekipe Real Madrida i Panatinaikosa

Objavljeno: 01:40h

Košarkaši Valensije pobedili su na svom terenu Fenerbahče sa 82:80 (22:21, 21:21, 18:18, 21:20), u utakmici 29. kola Evrolige.

Ključne poene za pobedu španskog tima postigao je Džejms Veb 0,4 sekunde pre kraja.

Crnogorski košarkaš Bojan Dubljević bio je najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 18 poena, uz sedam skokova, a Džared Harper je postigao 15 poena.

Srpski igrač Marko Gudurić imao je najbolji učinak u Fenerbahčeu sa 23 poena, uz pet asistencija i dva skoka, dok je Džonatan Motli upisao 19 poena.

Real Madrid savladao je na svom terenu Milano sa 91:87.

Madridski tim je predvodio Džanan Musa sa 27 poena, uz pet skokova, Valter Tavares je upisao 17 poena i osam uhvaćenih lopti, a po 12 poena su postigli Mario Hezonja i Geršon Jabusele.

Šabaz Nejpijer je bio najefikasniji u italijanskoj ekipi sa 17 poena, uz osam asistencija, Nikolo Meli je dodao 16 poena, uz sedam skokova, dok su po 14 poena zabeležili Stefano Tonut (pet skokova) i Bili Beron.

Panatinaikos je na gostovanju savladao Asvel sa 86:82.

Najbolji učinak u grčkoj ekipi imao je Peris Li sa 14 poena, a po 13 poena su dodali Dvejn Bejkon (šest skokova) i Derik Vilijams.

U francuskom timu bolji od ostalih je bio Jusufa Fol sa 13 poena i 12 skokova, dok je Nando de Kolo upisao 12 poena i sedam asistencija.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.