GLUMIO JOKIĆA PA SE OBRUKAO ZA SVE PARE: Embid u isto vreme prvi kandidat za MVP titulu i sprdnja NBA lige! (VIDEO)
Nikola Jokić/Pokušaj dodavanja Žoela Embida, Foto: Printscreen/Twitter/@shaqtin, USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

šta li je zamislio?

GLUMIO JOKIĆA PA SE OBRUKAO ZA SVE PARE: Embid u isto vreme prvi kandidat za MVP titulu i sprdnja NBA lige! (VIDEO)

Da li pod uticajem samopouzdanja ili da bi pokazao da može i on da igra raznovrsno u napadu, centar File je u jednom napadu tokom meča sa Kavalirsima pokušao da odigra asistenciju u Jokićevom maniru

Objavljeno:

Žoel Embid je sinoć u NBA ligi odigrao sedmu utakmicu zaredom u kojoj je postigao minimum 30 poena, a njegova Filadelfija je vezala šest pobeda.

Poslednja je stigla na gostovanju Klivlendu, a i tokom ove utakmice se videlo koliko su moćan tandem Embid i Džejms Harden koji sjajnim proigravanjima omogućava Kameruncu da još više zatrpava koš protivnika.

Džejms Harden, Žoel Embid, Filadelfija Seventisiksers
foto: Profimedia

Sa druge strane, Nikola Jokić je sa Denverom vezao četiri poraza što mu je, uprkos odličnim partijama, nanelo veliku štetu kada su u pitanju šanse da po treći put zaredom osvoji MVP priznanje.

Umesto "Džokera" sada je baš Embid prvi kandidat kladionica za laskavu titulu. Kvota na njega je sada 1.90 (pre nedelju dana bila 6.00), a na Srbina 2.50 (bila 1.22).

Nikola Jokić, Žoel Embid
foto: Profimedia

Da li pod uticajem samopouzdanja ili da bi pokazao da može i on da igra raznovrsno u napadu, centar File je u jednom napadu tokom meča sa Kavalirsima pokušao da odigra asistenciju u Jokićevom maniru.

Bio je okrenut leđima košu, imao je uz sebe dva čuvara i hteo je da odigra pas unazad, bez gledanja, ali kad je video da to neće proći, promenio je plan. Možda bolje da nije...

Embid se potom okrenuo i (valjda?) video u suprotnom uglu saigrača pa ispalio loptu namenjenu njemu, ali ona je odletela čak iza koša, u dubok aut, daleko i od obruča i od saigrača.

Svi u dvorani su bili zabezeknuti, a slavni Šekil O'Nil je snimak "asistencije" podelio na Tviteru jer ga je očigledno dobro nasmejao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.