DOKLE VIŠE? Novi UŽASNI napad iz Amerike na Nikolu Jokića
Nikola Joki, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

LUPETANJE

DOKLE VIŠE? Novi UŽASNI napad iz Amerike na Nikolu Jokića

Srbn se u poslednje veme nalazi na meti brojnih kririka.

Objavljeno: 11:16h

Nastavljaju se napadi na Nikolu Jokića.

Poznati američki novinar Stiven Ej Smit iskoristio je nešto slablije partije Denvera u poslednje vreme da se ponovo osvrne na MVP trku u NBA ligi.

Nagetsi su doživeli tri poraza u nizu, i pored toga što je Jokić pružao sjajne partije na tim mečevima uz prosek od 30 poena, 14.3 skoka i deset asistencija.

Ipak, Smit je zajedno sa Kendrikom Perkinsom iskoristio priliku da zbog loših rezultata Denvera ospori Jokićevo mesto favorita u trci za MVP priznanje.

- Dame i gospodo, znam da u Vegasu (kladionice) kažu nešto drugačije. Ne želim da čujem ništa o Jokiću kao favoritu za MVP-ja, s obzirom na način na koji je Denverova igra opala. Džoel Embid, Džoel Embid, reći ću još jednom, Džoel Embid. Taj čovek mora da bude u vrhu, ako ne i broj jedan - rekao je Smit, koji je u ovome sve vreme imao podršku i Kendrika Perkinsa.

Nekadašnji NBA košarkaš je najpre mimikom davao do znanja da je saglasan sa stavovima novinara, a potom i kratko ponavljao:

- Pričaj o tome.

Podsetimo, Perkins j,e upravo, u Smitovoj emisiji "First Take" postavio rasističko pitanje u vezi sa tim šta je zajedničko prethodnim MVP-jevima Stivu Nešun Dirku Novickom i Nikoli Jokiću, aludirajući na njihovu boju kože. Tom prilikom je izneo niz netačnih podataka poput onih o statistici pomenutih igrača, do konstatacije da 80 odsto glasača čine belci, zbog čega se ESPN javno izvinio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.