"TEO JE IGRAO ZA SRBIJU KADA MU JE DETE BILO U BOLNICI!" Bivši kapiten "orlova" jasan - "To se tako ne radi" (FOTO)
Miloš Teodosić i Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

"bilo je loše urađeno"

"TEO JE IGRAO ZA SRBIJU KADA MU JE DETE BILO U BOLNICI!" Bivši kapiten "orlova" jasan - "To se tako ne radi" (FOTO)

Da mu se na taj način to uradi... Pritom znam koliko ga je to pogodilo, naveo je Milošev bivši saigrač iz nacionalnog tima

Objavljeno:

Košarkaška vest u Srbiji prošle godine bila je kada je selektor Svetislav Pešić odstranio dotadašnjeg kapitena Miloša Teodosića sa spiska zaa Evrobasket.

Zanimljivo da je popularni Teo bio pozvan na okupljane nacionalnog tima, a ovoj temi govorio je i nekadašnji kapiten "orlova" Nenad Krstić.

Nenad Krstić
Nenad Krstićfoto: Starsport©

Bivši centar i iskusni plejmejker Virtusa iz Bolonje godinama su igrali zajedno, a čak su i nekoliko godina bili u svađi.

Na kraju, Karijevi izabranici su ispali u osmini finala od Italije, iako su bili prvi favoriti za osvajanje zlatne medalje.

Detalj sa utakmice Srbije i Italije
Detalj sa utakmice Srbije i Italijefoto: Starsport©

- Da li bi on doprineo nešto, ja sad to ne ulazim, ali bilo je loše urađeno prema Milošu koji ja znam da je dolazio i igrao kvalifikacije kada mu je dete bilo u bolnici i kada je bio povređen, bio je uvek tu za reprezentaciju. Da mu se na taj način to uradi... Pritom znam koliko ga je to pogodilo - naveo je Krstić u podkastu "Jao Mile".

Miloš Teodosić
Miloš Teodosićfoto: Emilija Jovanović

Nadovezao se voditelj i bivši reprezentativac Mile Ilić.

- Ono što sam ja rekao je da takvom igraču koji je mnogo toga doneo za Srbiju, kako god. Na taj način nikako nije smelo da se to uradi. Ili ga zoveš, ili ga ne zoveš - podvukao je Ilić, uz Krstićevu konstataciju:

Mile Ilić (desno)
Mile Ilić (desno)foto: Saša Pavlić Koky

"Nikako".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.