NIKO U NBA LIGI SE NE MRZI KAO NJIH DVOJICA: As Memfisa se poslednji smejao, zgromili šampione i bez Morenta! VIDEO
Dilon Bruks i Drejmond Grin, Foto: Printscreen/Twitter/@BasketNews_com

neprevaziđeni

NIKO U NBA LIGI SE NE MRZI KAO NJIH DVOJICA: As Memfisa se poslednji smejao, zgromili šampione i bez Morenta! VIDEO

Prošli put se Grin smejao i plazio u lice poraženom Bruksu, a ovoga puta grubijan Grizlija je dao sve od sebe da mu se revanšira

Objavljeno: 08:05h

Sinoć je u NBA ligi odigrano šest utakmica, a najviše bure se očekivalo i dobilo u duelu Memfisa i Golden Stejta.

Nije bilo rezultatske neizvesnosti pošto su Grizlisi i bez suspendovanog Morenta ubedljivo porazli šampiona 131:110, ali je bilo svih mogućih prljavština u duelima Dilona Bruksa i Drejmonda Grina.

Drejmond Grin, Dilon Bruks
foto: Thearon W. Henderson / Getty images / Profimedia

Poznati su kao igrači koji uz sve svoje kvalitete najviše pažnje obraćaju na izbacivanje iz takta protivnika, a od prošlosezonskog plej-ofa su koncentrisani jedan na drugog.

Ovoga puta su bili takvi i bukvalno jer se Bruks u jednoj situaciji zalepio za Grina i uživao dok mu je krilo Voriorsa natrljavalo loptu u lice. Nijedan ni drugi pak nisu naseli na provokacije toliko da bi nekim potezom zaslužili isključenje.

Prošli put se Grin smejao i plazio u lice poraženom Bruksu, a ovoga puta grubijan Memfisa je dao sve od sebe da mu se revanšira. Rekao je "Pomrčini" da mu je podkest "sladak" a novinarima da nije tip koji se bije sa svojim saigračima, aludirajući na Grinov obračun sa Džordanom Pulom u predsezoni.

Najbolji kod domaćina i najzaslužniji za pobedu bio je Tajus Džons sa 22 poena i 11 asistencija, dok su Dezmond Bejn i Džeren Dđekson ubacili po 21 poen.

Kod Golden Stejta, Stef Kari je imao 29 poena a Pul 22. To je bio osmi uzastopni poraz na gostovanjima za aktulnog šampiona.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.