IVANOVIĆ LJUT ZBOG PRIKAZANE IGRE: "Zvezda ne može ovako!"
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

ISPUSTILI POBEDU

IVANOVIĆ LJUT ZBOG PRIKAZANE IGRE: "Zvezda ne može ovako!"

Cibona je savladala aktuelnog šampiona ABA lige 85:81

Objavljeno: 07:07h

Košarkaši Crvene zvezde su doživeli pravu bruku u Zagrebu, gde su poraženi od domaće ekipe Cibone sa 85:81, čime su doveli u pitanje svoje eventualno prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu ABA lige.

Duško Ivanović, nije bio nimalo zadovoljan prikazanim. Crvena zvezda je imala u nekoliko navrata prednost u ovom duelu, čak i dvocifrenu, ali je Cibona sve to istopila, a u poslednjoj deonici je došla do preokreta i pobede protiv evroligaške ekipe iz Beograda.

Duško Ivanović je istakao da je ovo nedopustivo za jednu ekipu.

- Čestitam Ciboni, imali su više želje, borili su se više nego mi, njihov pristup igri je bio bolji nego naš. Crvena zvezda ne može ovako da igra, ovo je nedopustivo. Ne umanjujem uspeh Cibone, odigrali su izvanredno sa puno samopouzdanja, a mi smo, pored toga što smo imali veću prednost igrali bez strpljenja i ispustili utakmicu - istakao je Ivanović.

1 / 3 Foto: Starsport©

Trener crveno-belih je rekao da ni čak promešana postava Cibone sa četiri beka nije poremetila ekipu, već da su oni to sami sebi uradili.

- Nije nas poremetila Cibona, mi smo sami poremećeni bili od početka do kraja. Pristup nije bio onakav kakav treba da bude.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.