SALE OTKRIO ISTINU: FIBA nas ne želi u finalima, jer ne dobija ništa od nas!

SITNA SMO MI RIBA

SALE OTKRIO ISTINU: FIBA nas ne želi u finalima, jer ne dobija ništa od nas!

Selektor Srbije se obratio novinarima pred put u Grčku sa utiscima posle Eurobasketa
Objavljeno: 13:07h

Prošlo je kako je prošlo, Srbija nije uspela da se domogne finala, a ono što se čekalo neko vreme jeste da progovori Aleksandar Đorđević i otkrije neke stvari nakon nedavno završenog Eurobasketa. NADAL O SRPSKIM KOŠARKAŠIMA: Znam kako vam je, ostali ste bez ičega! Srpski košarkaši su u najmanju ruku imali diskutabilno suđenje tokom utakmica u Lilu, a to je bez dlake na jeziku prokomentarisao srpski selektor.

- Sudija je dobar, ali tvrd, ne znam kako da objasnim to. Kao ni to da nam polufinale sudi Španac. Zbog čega se sportistima koji se spremaju isto kao i svi ostali bukvalno oduzima prilika da pod istim uslovima izbore pobedu? Moramo da budemo spremni na te stvari i da nam to bude motiv za naredne turnire - rekao je selektor "Orlova" i istakao da kući košarke smeta Srbija u finalima. - Nas ne vole u utakmicama za medalju zbog toga što FIBA ne dobija ništa od nas, ni pare, ni marketing - izjavio je Đorđević i osvrnuo se na ono što je primarno košarkaškoj reprezentaciji Srbije - Olimpijske igre.
- Plasman u Rio bi značio da je ovo četvrto mesto uspeh. Ima mnogo gorčine koju treba da pretvorimo u motiv. Dokle god postoji ambicija da se nađemo tamo, borićemo se! - naveo je stručnjak Panatanaikosa. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.