Pogledajte ovo, kao kod kuće: Jokić je zbog Srba bio potpuno van sebe i otkrio reakciju na klupi kad je hteo da napravi faul! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@NoPattern

baš je bio pod utiskom

Pogledajte ovo, kao kod kuće: Jokić je zbog Srba bio potpuno van sebe i otkrio reakciju na klupi kad je hteo da napravi faul! (VIDEO)

Srpski navijači iz Čikaga koji su ispunili arenu zbog njega iznenadili su srpskog reprezentativca
Objavljeno:

Što se tiče njegove igre, prokomentarisao je da je atmosfera u ekipi sjajna i da je to samo produkt toga.

- Imamo dobru grupu igrača u svlačionici. Atmosfera u svlačionici je sjajna i to je ono što me je podiglo. Nadmašio sam umor ili bilo šta, iscrpljenost. Izašao sam iz svlačionice pun energije - rekao je Jokić, ali je i bio kritički nastrojen prema sebi.

- Nisam obavio dobar posao u prvom poluvremenu. Mislim da su imali 10 skokova u napadu, a mi samo jedan. Znali smo da u drugom poluvremenu ne smemo da gubimo lopte i moramo da skačemo i da ćemo pobediti, što se i dogodilo - kazao je srpski reprezentativac, a novinarku je zanimalo i to što je napravio samo jedan faul.

- Ne znam kako će trener reagovati na to. Kada sam hteo da napravim faul, čuo sam celu klupu kako viče "Ne, ne, ne" i onda nisam mogao da napravim faul, ali pretpostavljam da će trener biti srećan - dodao je Jokić koji očekuje da će imati i podršku Srba u Milvokiju, koji je samo sat i po vremena vožnje udaljen od Čikaga.

BONUS VIDEO: Ludačka završnica utakmice Partizan - Zadar!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.