CEO MINHEN U BLOKADI: Iz Bajerna uputili "upozorenje" i apel navijačima Zvezde! (FOTO)
Delije, Foto: Starsport©

muke

CEO MINHEN U BLOKADI: Iz Bajerna uputili "upozorenje" i apel navijačima Zvezde! (FOTO)

Problem je što radnici metroa i Gradskog saobraćajnog preduzeća u nemačkom gradu štrajkuju

Objavljeno:

Potpuni haos i kolaps Minhena. I to baš na dan kada Crvena zvezda treba da gostuje u Evroligi u okviru 26. kola Evrolige. Ali se bavarski klub ponovo trudi na sve načine da pokaže koliko je gospodski i iznad svih ostalih.

Pamtimo da su u Bajernu na sličan način dočekali i Partizan pre samo nekoliko kola, kada su napravili kompletan program na srpskom jeziku i poslali poruku dobrodošlice i Grobarima u "Audi Dom". Isto to rade i ovoga puta pred dolazak Crvene zvezde i Delija.

Problem je jedini taj što je ceo grad u blokadi zbog činjenice da radnici metroa i Gradskog saobraćajnog preduzeća štrajkuju, pa ne saobraćaju ni autobusi. Stoga su iz Bajerna uputili "upozorenje" i apel navijačima Zvezde da ka dvorani krenu ranije nego inače i to na srpskom jeziku!

- Dragi navijači Zvezde, imajte na umu: Zbog štrajka danas u Minhenu ne vozi vetro, kao ni autobusi. Molimo vas da dođete do Audi Doma na vreme. Dvorana se otvara u 17.30 časova - naglasili su u poruci.

Isto tako, Bajern je ostavio kompletan program na srpskom jeziku u kojem analizira činjenicu da će ovo biti prvi meč Fakunda Kampaca u dresu Zvezde u Evroligi.

- Naravno, za vas imamo pregled igre i na srpskom - poručili su iz Bajerna.

Jasno se vidi koliko u Minhenu cene srpsku košarku i klubove, a ovo treba da bude za nauk i našim timovima da Bavarce na isti, ako ne i bolji način ugoste naredne sezone u elitnom takmičenju.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.