SAD JE BAŠ PRETERAO: Bivši NBA centar optužio Jokića da dobija MVP titule jer je belac! (VIDEO)
Nikola Jokić/Kendrik Perkins, Foto: Printscreen/Youtube/ESPN, Printscreen/Twitter/@katywinge

izgubio kompas

SAD JE BAŠ PRETERAO: Bivši NBA centar optužio Jokića da dobija MVP titule jer je belac! (VIDEO)

Šta ti momci imaju zajedničko? Razmislite o tome - rekao je Perkins

Objavljeno:

Nikola Jokić je kao prvu reakciju na svoj jubilarni 100. tripl-dabl ponudio srakastičan odgovor da je to "lako, kada jurite statistiku".

Mislio je "Džoker" na kritike koje je dobio od nekadašnjeg centra Bostona, Kendrika Perkinsa, koji sada radi kao analitičar ESPN-a.

Perkins je optužio Jokića da svesno juri tripl-dablove i ne igra za tim, a sada je ponovo iskazao gnev činjenicom da je Srbin glavni kandidat za MVP titulu, što bi mu bila treća u nizu.

- Zašto niko nije pokrenuo ovu konkretnu temu - kada je reč o momcima koji su osvojili MVP od 1990. godine. Samo tri igrača su osvojila, a da nisu bila u Top 10 po postignutim poenima. Da li znate ko su bila ta trojica? Stiv Neš, Jokić i Dirk Novicki. Šta ti momci imaju zajedničko? Razmislite o tome - rekao je Perkins zbunjenom voditelju Stivenu Ej Smitu.

Perkins se pita i zašto je Jokiću prošle sezone dodeljena nagrada kad je Denver bio šesti, ali misli da ni to što je ove sezone Nikolin Denver prvi, uz sjajne brojke, nije dovoljno.

- Nemojte mi reći da je siguran favorit jer je Denver prvi na Zapadu. Nisu bili prošle godine, bili su šesti. Zašto se za neke osobe menjaju kriterijumi, a za neke ne? - završio je svoj monolog Perkins.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.