SMENA NA ISTOKU: Preporođeni Njujork srušio Boston, Tejtum prvi put isključen; Harden promašio pobedu Fili! (VIDEO)
Džulijus Rendl i Malkolm Brogdon (desno), Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

SMENA NA ISTOKU: Preporođeni Njujork srušio Boston, Tejtum prvi put isključen; Harden promašio pobedu Fili! (VIDEO)

Nikola Jović je i dalje van stroja zbog povrede leđa

Objavljeno: 07:53h

Milvoki je odličnom serijom rezultata sustigao Boston, a nakon sinoćnog poraza Seltiksa u Njujorku, sada su definitivno prvi u Istočnoj konferenciji NBA lige.

Niksi igraju odlično otkako im je u trejdu stigao Džejlen Branson iz Dalasa i vezali su šesti trijumf ubedljivim slavljem nad Bostonom 109:94.

Džulijus Rendl i Imanuel Kvikli su postigli po 23 poena, a pomenuti Branson 17, dok je Mičel Robinson imao 10 poena i 13 skokova.

Kod Seltiksa se sa 22 poena najviše istakao Malkolm Brogdon, a Džejson Tejtum je zaustavljen na 14 a zatradio je i prvo isključenje u karijeri. Suđenje je opisao kao "najbolje ikada".

Majami je sa 101:99 pobedio Filadelfiju koja je, preko Džejmsa Hardena, imala šut za pobedu, ali je plej promašio trojku.

Džimi Batler je prethodno, pri rezultatu 100:99, na osam sekundi do kraja promašio jedno slobodno bacanje i tako došao u situaciju da prospe sve dobro što je radio tokom meča.

Sa 23 poena, 11 skokova i devet asistencija bio je najbolji u redovima Majamija, a pratili su ga Vinsent sa 14 i Adebajo i Strus sa po 13 ubačenih poena. Nikola Jović je i dalje van stroja zbog povrede leđa.

Žoel Embid je kod Filadelfije imao dabl-dabl učinak sa 27 poena i 12 skokova, Tajris Maksi je ubacio 23, a Harden je meč završio sa 20 poena i 12 asistencija.

Košarkaši Šarlota pobedili su Detroit sa 117:106 i vezali petu pobedu. Teri Rozije bio je najefikasniji u ekipi Šarlota sa 22 poena, a Lamelo Bol postigao je šest "trojki" i 18 poena, uz šest skokova i pet asistencija, pre nego što je slomio desni skočni zglob u trećoj četvrtini.

Detroit je pretrpeo peti uzastopni poraz, a najefikasniji u ekipi bili su Džejms Vajzmen sa 23 poena uz sedam skokova, Amidu Dijalo sa 23 poena i Marvin Begli sa 21 poenom i 12 skokova.

Košarkaši Orlanda pobedili su Nju Orleans sa 101:93, a predvodio ih je Paolo Bankero sa 29 poena, osam skokova i četiri asistencije. Markel Fulc i Moric Vagner postigli su po 14 poena, Vendel Karter 11 poena uz 11 skokova, a Franc Vagner 11 poena.

U timu iz Nju Orleansa Brendon Ingram bio je najefikasniji sa 25 poena, Si-Džej MekKolum postigao je 18 poena, a Herbert Džons 10.

Rezultati:

Šarlot - Detroit 117:106

Filadelfija - Majami 99:101

Njujork - Boston 109:94

Nju Orleans - Orlando 93:101

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.