TEŠKO PRIZNANJE BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA! I dan danas ne može da preboli UŽASNE reči na srpskom! (VIDEO)
Jaramaz i Dreksel, Foto: Printscreen/Twitter/@KLSrbije

nije mu BILO svejedno

TEŠKO PRIZNANJE BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA! I dan danas ne može da preboli UŽASNE reči na srpskom! (VIDEO)

Podsetio se perioda iz Beograda

Objavljeno: 23:30h

Bivši igrač Partizana Trej Dreksel se podsetio dana u crno-belom dresu, ali nije dobio priliku da pokaže pun potencijal.

Bio je oduševljen navijačima i čitavom atmosferom u timu, a sada je priznao da ga je jedan komentar na društvenim mrežama ga je posebno pogodio

Amerikanac se povredio na utakmici KLS Superlige Srbije protiv Mladosti iz Zemuna, zbog čega je bio sputan da opravda poverenje Željka Obradovića, pa ga je Partizan u letnjim pripremama poslao u Poljsku.

Potom je prešao u nemački Oldenburg gde se sjajno snašao.

Inače, Dreksel je aktivan na društvenim mrežama, gde se često druži sa navijačima, pa je pričao i o iskustvu iz vremena provedenog u Beogradu. Nekoliko puta Amerikanac je naglasio da bi voleo da se jednog dana vrati među crno-bele.

- Posle moje prve sezone u Srbiji, potpisao sam ugovor sa Partizanom, jednim od najboljih timova na celom svetu. Poznati su po ludim navijačima. Bio sam uzbuđen, stavio sam mali video na Instagramu na kojem sam se zahvalio svima njima i predstavio se. Bilo je sve kul i zabavno, a nakon toga su stizali komentari kao "Samo Partizan" i slični - rekao je Dreksel, a potom priznao:

- Na vrhu je bio jedan komentar koji je imao toliko lajkova, a ispod su se ređali emotikoni koji plaču od smeha. Bilo je na srpskom, pa sam otišao na Gugl Trenslejt. Ovo je bila najgora stvar koju mi je neko rekao u životu - "Zašto izgleda kao da ti je granata eksplodirala u ustima?" Pričali su o mojim zubima... Najružnija stvar ikada. I dalje boli, i dalje to pamtim, tri godine kasnije. Poruka priče, ljudi će da pričaju o vama, znam ja da moji zubi nisu najsjajniji, ali takav je život - istakao je Trej Dreksel.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.